Idealus CV: imkite pavyzdį iš Elono Musko  (15)

Baigus universitetą dažniausiai prasideda kitas sudėtingas etapas – darbo paieškos. Tam svarbiausia susidaryti gerą gyvenimo aprašymą (arba Curriculum Vitae – CV).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę, kaip šis asmens patirties pristatymas turėtų būti pateiktas. Tačiau aišku viena – jis turi akimirksniu įtikinti darbdavį, kad esate pakankamai geras jo siūlomai vietai.

Kad parodytumėte savo visus privalumus ir patirtį, kartais vieno puslapio neužtenka, tačiau neretai darbdaviai prisipažįsta, jog į kitą lapą net nežvilgtelėjo. Tad, kaip savo visą potencialą atskleisti turint tiek mažai erdvės?

Čia jums gali puikiai pasitarnauti inovatyvių vietos užpildymo technika, kuri padeda veiksmingai išnaudoti kiekvieną CV centimetrą.

Norėdami parodyti, kaip visą savo patirtį, galimybes bei kvalifikacijas išdėstyti viename lape, kompanija „Novoresume“ sukūrė pavyzdinį Elono Musko CV, kuriame išradėjo ilga ir turininga patirtis tokių įmonių, kaip „Tesla Motors“, „SpaceX“ bei „PayPal“, vadovo postuose tilpo vos viename puslapyje.

Jei tai įmanoma su Musko gyvenimo aprašymu, patikėkite, jums taip pat pavyks.

CV taip pat gali būti dailių grafikų ir spalvotų schemų, kurios akimirksniu patraukia dėmesį. Tačiau svarbiausia yra minimalus teksto kiekis ir drąsa jį talpinti nebūtinai nuosekliai eilutė po eilute.

Taip darbdaviui nepabos vartyti lapų, o svarbiausia informacija bus greitai ir lengvai įsisavinta. Įvairūs paveikslėliai bei diagramos taip pat atkreips dėmesį ir parodys, kad sugebate vizualizuoti ir sisteminti informaciją.

O kad išsiskirtumėte iš minios, galite pridėti tam tikrų šelmiškų faktų apie save. Pavyzdžiui, Elono Musko CV yra paminėta jo aistra vaizdo žaidimams. Žinoma, su šiuo aspektu reikia būti atsargiam ir gerai pagalvoti, ar jūsų aplikacijai į tam tikrą darbo vietą tokie „pokštai“ nepakenks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(34)
(18)
(16)

Komentarai (15)