Neįtikėtina sėkmės istorija: žmogus per plauką išvengė mirties ir dar laimėjo milijoną  ()

Indas Mohammadas Basheeras Abdul Khadaras gali būti vadinamas laimingiausiu žmogumi pasaulyje: jis išgyveno lėktuvo avariją Dubajuje (JAE), o po 6 dienų loterijoje laimėjo vieną milijoną dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyras skrido „Emirates“ kompanijos skrydžiu EK521, kuris nesėkmingai nusileido Dubajaus oro uoste. Jis kartu su 300 lėktuvu skridusių keleivių laiku ištrūko iš lėktuvo, o šis po kelių minučių virto didžiuliu liepsnojančiu fakelu.

O dabar paaiškėjo, kad 62 metų vyras loterijoje laimėjo vieną milijoną dolerių.

Khadaras, kuris dirba viename Dubajaus automobilių salone, nusipirko loterijos bilietą prieš išskrisdamas su šeima atostogauti į savo gimtinę Indiją. Grįžtant iš Indijos, lėktuvas nesėkmingai nusileido Dubajaus oro uoste.

Neįtikėtina tai, kad visi juo skridę keleiviai išgyveno ir laiku ištrūko iš lėktuvo, nes po kelių minučių „Boeing 777“ paskendo liepsnose.

Mirties išvengęs vyras jau antradienį atsiėmė įspūdingą laimėjimą loterijoje. Laimėtojas žurnalistams sakė, kad Dubajuje dirba 38 metus ir visuomet jautė, jog čia jo namai. Vyras džiaugiasi, kad galės pagaliau ramiai išeiti į pensiją ir už malonę atsilyginti Dievui darydamas gerus darbus.

Laimingą pabėgimą iš degančio lėktuvo Khadaras apibūdino kaip stebuklą ir tai laiko nepalyginamai brangesne dovana už laimėjimą loterijoje.

Tai buvo tik 17-as loterijos bilietas, kurį jis nusipirko per savo gyvenimą, o iki pensijos jam trūko vos 4 mėnesių. Dubajuje vyras dirba nuo 1978 metų.

Žmogus ketina grįžti į savo gimtąją Indiją ir padėti skurstantiems žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()