Kurioziška situacija: kas nutinka, kai į automobiliams skirtą KFC atvyksti su arkliu?  (4)

Didžiojoje Britanijoje, Karlaile, 55-erių Janas Belas į KFC užkandinę atvyko vežimaičiu, pakinkytu 7 metų amžiaus Džon Džonu. Jis pasuko prie langelio, kur aptarnaujami vairuotojai, tačiau KFC darbuotojai vyro aptarnauti nepanoro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

J. Belas papasakojo, kad tvarkingai atsistojo į eilę, tačiau kai atėjo jo eilė užsakinėti, pasirodė vadybininkas ir pasakė, kad vyro nepatarnaus. J. Belas taip ir nesuprato atsakymo priežasties, nes ir jis, ir jo transporto priemonė elgėsi tvarkingai. Supykęs vyras pasuko į „McDonald“ ir ten buvo tvarkingai aptarnautas, rašo Trucker.

KFC, komentuodami sprendimą neaptarnauti važnyčiotojo, teigė, kad taip pasielgė, galvodami apie kitų klientų saugumą. „Negalime leisti, kad mūsų užkandinėse lankytųsi važnyčiotojai“ – sakė KFC atstovai.

Janas praėjusiais metais patyrė rimtą dubens traumą. Dabar jis nedirba, gyvena vienas, o Džon Džonas yra viena iš pagrindinių jo susisiekimo priemonių.

Iš Siloto miestelio, kuriame ir gyvena, vyras, paprastai, žirgą ir vežimaitį atsigabena automobiliu, o tuomet, įkinkęs arklį, toliau juda vežimaityje. Po incidento KFC vyras nusiteikęs apsilankyti ir patikrinti, kaip į klientus žiūri dar vienas greito maisto užkandinių tinklas – „Burger King“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(19)
(4)
(15)

Komentarai (4)