Skamba kaip pokštas, bet kampanija yra „100 % rimta“ – siekiama į kosmosą pasiųsti aukšto rango plokščiažemininką ir galutinai įrodyti ar Žemė yra plokščia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedriax 2021-03-05 18:13
Ieško aukšto rango plokščiažemininko? Pirma mintis buvo: 2rniai dabar skirsto save į rangus pagal savo 2rnumo laipsnį? Antra mintis: sutinku apsimesti plokščiažemininku, jei nemokamai gausiu kelionę į kosmosą
Finalfour 2021-03-05 22:33
Šiaip nieko nebus, nes tie kaušai tiesiog pasakys, kad vietoj iliuminatorių buvo LCD ekranai, o laivas stovėjo angare ir drebinamas buvo imituojant skryį, ar dar kokį nors panašų briedą pasakys. Visi durniai, kuriantys sąmokslo teorijas, jokiais būdais neieško jokių įrodymų.
mobilunkas 2021-03-07 10:30
apskraidins plokscios zemes ratu ir vel nutups is kur pakilo, ploksciazemininkas nepatikes
vardasas 2021-03-07 11:31
„GoFundMe“ uztenka perskaityti kompanijos pavadinima uk buvo kompanija ragai it kanopos ltd zinoma irgi buvo ten dirbanciu. si kompanija ant tiek rimta kaip ir sis tinklapis publikuojantis kinijos turgelio stebuklus ir apie ploksciazemininkus.
Evil Goku 2021-03-07 12:40
Ten ne apie GoFundMe įmonę kalbama. O apie GoFundMe platformoje vykdoma pinigų rinkimo akciją.
Bruonius 2021-03-07 15:10
Mielai noreciau pamatyt savo akimis. Esu is tu, kurie niekuo netiki visu 100%. Atmetus mokykla, televizija, mokslinius staripsnius ir tt. Galvoje nesidelioja apvalios zemes koncepcija. Niekam savo nuomones nepersu, kvailiais, idiotais ir fanatikais nevadinu, man paprasciausia taip atrodo. Kaip matau didzioji dauguma pilnai isitikine, kad gyvena apvalioje zemeje. Jei ne zinios is salutiniu saltiniu kaip suvokiate, kad butent taip ir yra?
conjurer 2021-03-07 15:53
Jo, jo aš irgi netikiu kad žemę apvali. Gal galite pasakyti kaip paaukštinti savo plokščiažemininko rangą, kad gaučiau tą nemokamą kelionę? Ai pala, čia virgin galactic. Nesvarbu, nebedominą. Pigiau meteorologinį balioną su fotoaparatu paleisti, ir net jei 10 metų užtruksi tam, vis tiek bus daug kartų greičiau nei virgin galactic pirmas skrydis. Na o jei reikia filosofinio įrodymo, tereikia pažiūrėti į kitus dangaus kūnus, pvz mėnulį. Ir pagalvoti ar žemė vienintelė gali būti neapvali planeta saulės sistemoje.
Finalfour 2021-03-07 17:23
O tu tiki tik tuo, ka pats ASMENISKAI gali patikrinti? Tada man taves nuosirdziai gaila. Absoliuti dauguma dalyku mes patikrinti asmeniskai negalime. Nes tam neturime priemoniu, galimybiu, finansu, o dazniausiai, kaip tavo atveju, intelekto kad patikrinti net elementarius dalykus. Tamstos logika vadovaujantis, tai nebuvo zemeje dinozauru (pats kasinejai, kaulis radai? ne? feikas), nera Amerikos (buvai ten? Ne? resikia, nera, issigalvojimai). Nera net LIDL parduotuves kokiame Panevezyje, nes nu nebuvai gi ten, pats nematei? Reiskia meluoja savo tinklapyje LIDL, susimoke, samokslas. Testi?
rimka 2021-03-07 18:22
Kaip angare 3g suimituoti? Arba ir 0g ilgiau negu minutę?
rimka 2021-03-07 18:24
Arba gali dar pažėti per mėnulio užtemimą ant jo šešėlis plokščios žemės ar apvalios.
conjurer 2021-03-07 19:06
Retesnis įvykis bet taip. Na bet vėl iškyla problema, kaip žmogui tikėti kad mėnulis ir planetos bei žvaigždės yra tai ką mokslininkai nustatė ir išanalizavo per šimtus metų, ar tiesiog nasos holograma. Kai politikoje ir socialiniame gyvenime pilna melo, propagandos ir nepasitikėjimo, kiti ima abejoti net moksliniais dalykais. Ir aš jų nekaltinu, yra pagrindo, ypač su kuro pramonę susiję "moksliniai tyrimai", kaip švinas nekenkia, ir kaip nėra klimato kaitos. Ne visi žmonės gali įsigilinti į mokslinį metodą, turi kritinį mąstymą, ar moka analizuoti empirinius duomenis, todėl jie arba tiki mokslu, arba tiki kuo nors kitu.
123 2021-03-07 21:48
Viena iš teorijų sutalpina tiek plokščią, tiek apvalią žemę - ji nepilna ir nepaaiškina pvz. kometų ar kai kurių kitų dangaus kūnų, bet mano manymu visai apsimoka bent šiek tiek apžvelgti "Gigantiškos žemės" versiją, kurioje mums žinoma žemė tėra krateris daug didesnėje teritorijoje - kažkuria prasme mes sėdim.. mėnulyje Neteigiu, kad taip yra 100 proc., bet manau, kad šis video ir kt. iš šio YT kanalo visai nebloga proto mankšta.
Finalfour 2021-03-07 22:30
Krateriai jus krateriai.....blin, nu is kur jus lendat visi su savo plosciom zemem, gigantiskais krateriais ir dar kitu briedu... negi fizikos ir astronomijos pamokos mokykloje tokias kraupias spragas paliko?
Bruonius 2021-03-07 23:33
Vis dar tiki, kad kazka siame pasaulyje (ir zinias) gali gauti nemokamai?
Monochamus 2021-03-08 00:09
Ne patikrinimo, o būtent intelekto ir išprusimo. Jei būtų protas, tai gali ir patikrinti. Juk neskrido Eratostenas į kosmosą 200m. pr kr.. Ne tik nebuvo tais laikais skrydžių į kosmosą, bet ir lazerių, modernių giroskopų ir dar daugybės būdų, prie ko gali gana nesunkiai prieiti dauguma šiolaikinių žmonių. Tačiau Eratostenas ne tik netikėjo plokščios Žemės idėja, bet dar ir išmąstė būdus kaip išmatuoti Žemės perimetrą ir tą padarė su gana nedidele paklaida. Apskritai, jei žmogui atrodo, kad apvalią Žemę įrodo tik skrydis į kosmosą, tai reiškia, kad tas žmogus yra ant tiek bukagalvis, kad ir tas skrydis į kosmosą nieko jam neįrodys... Čia juk kalba eina ne apie kokias nors hipotezes, kur gali būti diskusijų, čia juk kalbame apie akivaizdžius dalykus. Nesvarbu kokia sritim domėtumeisi - visada atsiremsi į Žemės rutulį. Ar domėsiesi vandens srovėm, ar balistika, ar šiaip fizika, ar net, atrodytų jau nelabai fizikiniais mokslais kaip paleontologija, biologija, ekologija, istorija - apvali Žemė tiek pat figuruoja, kaip ir pvz šviečianti Saulė. Juokingiausia kai tokie "neigėjai" pradeda aiškinti, kad "iš tų, kur 100% netiki", nors yra priešingai - juk ne pats sugalvojo šią mintį, o susiurbė į savo tuščią smegeninę youtube filmukų ir dabar pačiam sau atrodo lyg "skeptiškas", "mąstantis", o realybėje tiesiog neišprusęs bukaprotis. Gaila tik, kad tokie dabar turi priėjimą prie interneto ir teršia informacijos srautą savo idiotizmais.
kukulis4 2021-03-08 08:52
Zmogus, kuris is bendro isprusimo negali pasakyti bent keliu priezasciu, kodel zeme apvali, yra nepakankamai protingas, kad galetu pateikti bent jau diskutuotinu argumentu uz tai, kad zeme nera apvali. Ironiska.
immortallt 2021-03-08 14:24
Šiaip kuo toliau, tuo labiau ršykėja būtinybė atskirti informacijos srautus ir kai kurių žmonių teises, o tai didelė visuomenės dalis yra gyvūliai, kurie tiki "kita tiesa", ne esmė, kad jinai prieštarauja logikai. Tas pati Respublikos antraštė, kad kažkuri vakcina sukelia 40 kartų daugiau mirčių nei virusas pensinio amžiaus žmonėms. Jei bent kruopelytę kritinio mąstymo turi, prisimeni, kad >65 mirtingumas yra 6-8% su veikiančia sveikatos apsauga. Tai vadinasi, nuo vieno skiepo miršta 2,4-3,2 žmonės. Trečdalis pensininkų Izraelyje pasiskiepija - numiršta visi iki vieno. Bet ne, daugiau nei 100k pas mus Lietuvoje tuo dabar tiki. Dar daugiau tiesiog nerūpi, ar tiki iš dalies.
Bruonius 2021-03-08 15:21
Mano aplinkoj nera ne vieno mirusio nuo super pandemijos, nors serganciu buvo nemazai, o nuo skiepo vienas jau yra (procentu net neskaiciuokim). Zinoma, kad jis bus nurasytas i sutapimus ir ismestas i konspirologijos siuksliadeze, taciau skiepu kaip taisykle dabar pasitikiu neperlabiausia. Pagal jus esu gyvulys?
Monochamus 2021-03-08 15:40
Hm, kažką labai primena... Prisiminiau, valstybę, kurios saulėlydyje gimiau ir patyriau pačią pabaigą, o apie visą rojų daugiau teko girdėti iš tėvų ir susidurti su visu gražiu palikimu. Tarybų Sąjunga! Darė būtent tą, ką ir parašėte: Kontroliavo informacijos srautus, pagal ideologijas ir mąstyseną, ribojo kai kurių žmonių teises. Ir tuos "gyvulius", kur tikėjo "kita tiesa" išveždavo pasiganyti į Sibirą. Nors, (tikiuosi) SSRS propaguojama "tiesa" skiriasi nuo Tavosios ideologijos, bet realiai čia tik smulkmena. Ateis į valdžią nauji žmonės ir koreguos tą "tiesą" pagal save, pvz kaip "vienintelę teisingą" šalia mokslo pridės ir moralines vertybes ar tam tikras politines sroves - tą padaryti labai lengva, kai visa cenzūros ir kitaminčių pereskiojimo įstatiminė bazė sukurta. Gal tiek to, kai man teko patirti tiek tą, tiek netobula demokratija, tai mieliau liksiu prie demokratijos... Visada buvo ir bus visuomenės dalis visiškų bukapročių. Taip pat, nesvarbu ar demokratija, ar diktatūra - visdada bukapročiai ar jų "idėjos" papuola ir į valdžią. Juk prieš kelis šimtus metų, bažnyčios įtakos laikais mokslas susidurdavo su daug rimtesnėm problemos, nei palyginus dabar tuos facebooko ir youtube trolius. Žinoma, nesakau, kad į tai reikėtų numoti ranka. Kokybiškesnio švietimo mokyklose tikrai reikia. Bet, gal neįvedinėkm cenzūros ir kitaminčių persekiojimo...
immortallt 2021-03-08 16:22
Nu nu, ir kokia oficiali mirusiojo priežastis? Amžius? Gretutinės ligos? Ar įsivaizduojat, kad jei pasiskiepijai, tai apsaugo ir nuo infarkto, ir nuo žaibo. Skiepas mirtį gali sukelti vieninteliu būdu - anofilaksinis šokas. Kadangi nesuprantate, kas yra vakcina, kokį poveikį gali turėti, o gilintis nenorite, tai taip, nedaug skiriates nuo beždžionės, kuri daro, nes tiki (eksperimentas su bananais kopėčių viršuje ir vandeniu). Koreliacija lygi priežastingumui jums. Iš mano artimos aplinkos trys mirė nuo COVID. Dar trys, iš jų mano tėvas, vos atkočioti sveikatos įstaigų. Iš tolimesnių giminių, su kuriais pats nebendravęs niekada, bet močiutė pvz. bendrauja, dar trys mirę.