20 metų oloje pragyvenęs vyras pasiskiepijo nuo COVID-19: ragina kitus padaryti tą patį ir „nesupranta antivakserių sukelto šurmulio“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-26 20:21
O aš svarstau ar ateinančius 20 gyvenimo metų nereikėtų pačiam persikelt į olą
AAA000 2021-08-26 23:05
bet kuris privatus namas ir yra ola. tiesiog modernesne ola. o pas ji naturali...
Evil Goku 2021-08-26 23:48
Va puiki alternatyva visiems, kurie verkia, kad žmonės vieninteliai turi mokėti už gyvenimą Žemėje ir koks blogas kapitalizmas.
qrad 2021-08-26 23:49
Paskaičius antivakserių komentarus ne tik į urvą, bet ir į kitą planetą norisi persikelti. Neveltui Muskas nori sukurti naują civilizaciją naujoje planetoje, beždžiones paliktumėm žemėje.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-27 00:09
O ketinau ten skristi nesiskiepijęs: neskiepytų gi darosi mažiau nei skiepytų, tai logiškai mąstant mažiau resursų reikės visiems persikelti
Evil Goku 2021-08-27 00:26
Matai, raketos ir kosminės kelionės paremtos mokslu, o antivakseriai nelabai su mokslu draugauja....
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-27 00:26
Atsidarau google, įrašau "covis simptomai" ir štai ką rašo: Matai, jokios panikos Ar dėl šito reikia žmones suskirstyti į vakserius ir antivakserius, ugdytis vieniems ar kitiems neapykantą? Atsidarau youtube kanalą "Doctor Mike Hansen". Ten randu video apie 13-kamečio mirtį nuo skiepo. Daktaras plačiau papasakoja apie miokarditą, kaip jis diagnozuojamas, kaip dažnai pasitaiko, kokio mažiaus grupėms didesnė šios ligos rizika ir kaip jis gydomas. Prie viso to priduria, kad šie žmonės turi būti informuoti apie šios ligos riziką. Ar ką nors panašaus matei lietuviškoje žiniasklaidoje? Geriausiu atveju tik skaičius keliems pasireiškė miokarditas, o tai iš karto sukelia paniką ypač tų antivakserių gretose
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-27 08:26
Ieškau info, bet nerandu +/- patikimos ar reikėtų skiepytis tiems, kurie prasirgo besimptome ligos forma. Čia atmetam jau tą variantą, kad skiepas reikalingas ir dėl to, kad neplatintum viruso. Su delta tai neveikia, tad išbraukiam iš argumentų sąrašo. Vieni šaltiniai sako, kad reikėtų, nes neva neaišku ką virusas padaro su mūsų kūno ląstelėmis. Kiti sako, kad besimptomiai ligoniai gal būt yra raktas į covid įveikimą. Bet tai tik "atsitiktinės nuomonės". Gal esat kažką iš specialistų girdėję šia tema?
bahuriux 2021-08-27 08:41
Rekomenduoju betavaxeriams perimti minėto piliečio gyvenimo būdą (jei manot kad tai sektinas pvz ir žmogus žino ką daro ir ką sako) ir pasiskiepyti 8 dozėm per ateinančius 3 metus nuo alfa, ar tai beta varianto kuriu beveik nebėra, o vakcinos būtent veikia tik prieš tuos variantus kam buvo sukurtos, nuo deltos vakcina nesaugo beveik nei kiek. 8 dozės dėl to kad, tokia yra sutartis ES su Pfizeriu ir kitais vakcinų gamintojais. Kaip tik išeina po 8 dozes visiems ES piliečiams 100%, atmetus kurių negalima skiepyti ir Vengriją, sutarties terminas iki 2023m jau žinoma kiek tesis pandemija ir žinoma visa kita. https://www.teise.pro/index.php/2021/08 ... isigijimo/ įvertinus, kad pasiskiepyjusiems nereikia testuotis, liga tarp skiepytu ir neskiepytų plis dar labiau nei tai buvo prieš skiepyjimą, tam puikiai pasitarnauja politika su "neribotų" galimybių pasais, kas leidžia skleisti virusą neribotai, tą būtent ir rodo Izraelio, Islandijos ir JK duomenys. Tik neverkit paskui kad ligoninės perpildytos, nes perpildymas bus betavaxerių ir politikų dėka. izraelis jau susidūrė su problemom dėl vakciancijos ir perspėja pasaulį. https://www.beckershospitalreview.com/p ... finds.html https://www.sciencemag.org/news/2021/08 ... feat-delta
Bruonius 2021-08-27 09:19
Yra "mokslas" ir yra faktai. Faktai slepiami masinės melagienų medijos, o pseudo mokslas brukamas jau ir per antrą galą. Dar kartą pasikartosiu, kad iki šios plandemijos koronavirusai buvo traktuojami kaip paprasčiausio peršalimo ligos sukėlėjai. Ir visada tas peršalimas vieniems pasibaigdavo nosies išsipūtimu, kitiem išsikėlimu į tolimesnius kraštus. Jau neužilgo visi beta vakseriai savo kailiu patirs saldžiuosius "mokslo" vaisius.
Niemand 2021-08-27 09:57
Pgl antikūnu kiekį. Vieniems susidaro kaip po "normalaus persirgimo", kitiems ne.
peeplt 2021-08-27 10:00
Preitą vasarą, buvo keletas straipsnių apie Rusijos investicijas Europoje į propagandą vakcinų atžvilgiu. Nors žurnalistas ir teikė nerimastingas Rusijos įtakos prognozės, viskas paskendo didesnių problemų liūne. Didesnio atgarsio tai nesulaukė. Matau kad Rusams ši investicija atsipirko su kaupu. Europos visuomenė suskaldyta. Klesti populistai "profesoriai". Iš paskos tempiasi vis didesnę armiją. Susidariusi kritinė žmonių masė, vis dažniau atkreipia dėmesį opozicijos atstovų ir šiaip įvairių interesų vedamų veikėjų. Nebereikalingas net palaikymas iš išorės, viskas rutuliojasi savaime. Visi kas matote kažkokias sąmokslo teorijas, ir save priskiriate įšsilavinusiais gebančiais kritiškai mastyti žmonėmis MASTYKITE KRITIŠKAI. Nemačiau nei vienos "antivakserių" diskusijos kuri atlaikytų elementarią kritiką. Dažniausiai kritikos jie negirdi ir diskusija net nevyksta. Pabandžius padiskutuoti kuo remiasi "antivakserio" tikėjimas ar nuomonė, kas suformavo jo tokį požiūrį, giliai kapstyti nereikia. Diskusija baigiasi ties antru trečiu sakiniu. Atsakymas paprastas "čia mano nuomonė, tu jai nori avinas skiepykis".
kestutisz 2021-08-27 10:44
Antikūniai tai toks imho pritemptas dalykas. Na taip, čia pirma kovos linija, jie ir naikina užkratą, bet jų nebuvimas nereiškia, kad organizmas "nebeprisimena" kaip juos pasigaminti. Vakcinų "boosteriai" (trečia dozė) tik dirbtinai pakelia tą kiekį, dėl ko gal šiek tiek greitesnė reakcija bus, gal lengviau prognozuojama (netikėtos citokinų audros retesnės bo organizmas nuolatinėje karo padėtyje) bet tik tiek. Jei kažko tikėtis daugiau - tai nebent prisiminti visokias sąmokslo teorijas - kad tas tipinis covid testas š*dą rodo, realiai viską kas panašu į koronavirusus (o jų begalės buvo ir iki to) suskaičiuoja covid'ui, IgG antikūniai - irgi čia labai generic. Na, bet "kaška dariti reikia", kažkokie KPI turi būti tad dabar skaičiuoja bet ką, o vienintelis būdas kažką žinoti (ir visas prieš tai buvusias nesąmones tiesiog paslėpti po kilimu) ir tėra jab'as.
Niemand 2021-08-27 11:02
Ne pritemptas, o tiesiog vienintelis būdas patikrinti, tegul ir ne idealiai tikslus. Testų imuninei atminčiai nėra.
Niemand 2021-08-27 11:08
2018 m. sezoninis gripas != 1918 m. sezoniniam gripui, nors abiem atvejais gripas Dabartinę koroną būtų galima vadinti kinietišku peršalimu pagal ispaniško gripo tradicijas, bet kiniečiai pyksta
bahuriux 2021-08-27 11:40
Perskaityk mano postą aukščiau ir diskutuok su manim, aš antivaxeris, bet ne tas palei jūsų apibrėžimą, aš antivaxeris tik prieš oru perduodamus ir pastoviai mutuojančius virusus, nes vakcinos beveik bejėgės prieš tą virusą, dėl pastovių mutacijų. Dėl to kad negalima skiepyti masiškai, o tik rizikos grupes buvo daug įspėjimų tame tarpe ir iš pačių kompetetingiausių mokslininkų ir tos srities profų. Vietoj to politikai nusprendė, kad skiepyti reikia jau ir nuo 12 metų vaikus, kai net gamintojiai informaciniame vakcinos lapelyje to daryti nerekomenduoja iki 16 metų amžiaus. Nepasiskiepyje vidutiniškai rizikuoja, kad jei užsikrės mirs su 0,65% tikimybe (apie šitą skaičių diskutavom anksčiau duomenys iš PSO) turint galvoj, kad coronos aukų vidutinis amžius yra 80 metų rizika jaunesniems pasidaro visai maža. Tuo tarpu skiepo sukeltos komplikacijos momentinės gal ir yra retos, bet kraujas nebetinkamas perpylimui visų skiepytų (tinkamas tik kraujo palzmai jei išvis bėgs iš venos per adatą) čia ne šiaip baika tai jau rimta. Toliau, smarkiai padidėja rizika, kad atsinaujins onkologinės ligos, jei kažkokiu būdu iki tol imunitetas ir gydymas įveikė ligą. Ir galiausiai skiepyti sumažina riziką susirgti dabar bet didina riziką sirgti paskui ir ne tik corona (nors corona irgi nes vakcinos nebuvo kurtos ir neveikia prieš delta atmainą, kaip turėtu). Bandos imunitetas nesusidaro, niekur to nebuvo stebėta nepriklausomai kiek paskiepyta populiacijos. Ir pabaigiai daug ekspertų įspėjo, kad susikūrus super atmainai pas skiepytą žmogų ta atmaina išžudys visus skiepytus, todėl bent puse žmonių turėtu būti neskiepyti. Pirma įspėjamoji tokio superviruso versija jau yra, liamda ji paplitusi tik pietų Amerikoj kolkas.
Niemand 2021-08-27 11:46
Su delta dar nė iš tolo nepakanka duomenų išvadoms. Dėl ko rimti šaltiniai visada priduria kažką panašaus į tai: "The finding of diminished effectiveness when Delta was the dominant virus strain comes with an important caveat: The range of that estimate is highly uncertain. Researchers reported 95% confidence that the efficacy was between 26% and 84% in that period." (https://fortune.com/2021/08/24/vaccine- ... cdc-study/) Deja populiarumo besivaikantys žurnalistai mėgsta nutylėti didžiulį neapibrėžtumą, duomenų trūkumą ir neetiškai manipuliuoti plikais skaičiais gasdinant su mokslu nedraugaujančius piliečius. Net praleidžiant faktą, kad duomenų išvadoms per mažai ir imant iš konteksto ištrauktus duomenis, statistinės išvados vis tiek palankios vakcinoms: https://www.covid-datascience.com/post/ ... vaccinated
Niemand 2021-08-27 12:00
"Daug ekspertų" yra vienas vienetas išprotėjusio profesoriaus Pagal jį homeopatija nuo visko gelbėja Ir ne - liambda versija tikrai nepretenduoja į jokį "supervirusą"...
kestutisz 2021-08-27 12:29
Kai tais pačiais chaotiškais duomenimis gąsdina "tikinčius mokslu" - tai viskas ok :) Neabejoju, kad ir be vakcinų dabar mirštamumas jau būtų mažesnis - ir dėl to, kad dalis jau mirė anksčiau, ir kad jau nors kažkaip gydyti moka (lyg ir nebegirdėti stebuklinių pasakų apie namudininkų konstruotas deguonies pompas - iš bambalio ir 3d printerio).
HardAxe 2021-08-27 12:36
kuo skiriasi nuo paprasto persirgimo?