Vieni jo nekenčia, kiti dievina: šis „YouTube“ vaizdo įrašas tapo pirmuoju, pasiekusiu 10 milijardų peržiūrų ribą - pralenkė ir „Despacito“ (Video)  ()

Vienų mylimas, kitų nekenčiamas vaizdo įrašas sumušė dar vieną „YouTube“ rekordą – ir toliau nežada sustoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Baby Shark“, labai mylimas kai kurių vaikų, bet kurio dažnai bijo jų tėvai, pasiekė naują rekordą – „YouTube“ peržiūrų skaičius perkopė 10 mlrd.

Tai ne tik žiūrimiausias vaizdo įrašas platformoje – rekordas, pasiektas 2020 m. lapkritį, bet ir dabar tai vienintelis vaizdo įrašas svetainėje, pasiekęs 10 milijardų peržiūrų, patvirtino „YouTube“.

„Baby Shark“ 2020 m. lapkritį aplenkė Luiso Fonsi vaizdo klipą „Despacito“, kuris šiuo metu buvo peržiūrėtas „tik“ 7,7 mlrd. kartų.

 

Vaikų daina, kurią sukūrė Pietų Korėjos edukacinė kompanija „Pinkfong“ ir atlieka korėjiečių kilmės amerikiečių dainininkė Hope Segoine, debiutavo 2016 m. Daina buvo labai populiari Azijoje, tačiau į pasaulio gyventojų sąmonę įsiliejo tik 2019 m.

Nuo tada ji buvo paversta „Nickelodeon“ televizijos šou, sausų pusryčių prekės ženklu ir tiesioginės transliacijos laida. Vienu metu jis netgi pateko į „Billboard Top 40“ dainų topą.

 

Žiūrimiausiame „YouTube“ vaizdo įraše vaizduojami du tikri vaikai, demonstruojantys „Baby Shark šokį“, o animacinis ryklys ir jo šeima, ramiai plaukia fone ir vėliau bando sumedžioti vaikus. Tačiau jiems nepavyksta, o vaikai džiaugiasi savo išsigelbėjimu, o nusivylę rykliai žiūri iš tolo.

Tikėtina, kad artimiausiu metu susidomėjimas „Baby Shark“ neatvės. „Nickelodeon“ pažadėjo pilnametražį filmą.

 
 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(27)
(3)

Komentarai ()