[Žinios trumpai] „Super Bowl“ turnyro metu BMW pristatys naują, visiškai elektrinį „iX“ visureigį: nuotaikingoje reklamoje pasirodys Arnoldas Schwarzeneggeris ir Salma Hayek (Video)  ()

BMW per artėjantį „Super Bowl“ turnyrą pristatys naują, visiškai elektrinį „iX“ visureigį. Kaip ir tikėtasi, reklama bus unikali ir linksma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 13 d. amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) finale, kitaip dar vadinamame „Super Bowl“ turnyre, Sinsinačio „Bengals“ susikaus su Los Andželo „Rams“. Tačiau ne ką mažiau svarbu ir tai, kas bus rodoma pertraukų metu.

Praėjusiais metais „Super Bowl“ turnyre išvydome GM elektromobilius – prabangų visureigį „Cadillac LYRIQ“ ir superautomobilį „GMC HUMMER EV“.

Šiemet didžiausiame JAV sporto renginyje savo naują, visiškai elektrinį „iX“ visureigį ketina pristatyti „BMW“.

Kaip ir galima tikėtis, reklama su humoro doze: Dzeusas (vaidina Arnold Schwarzenegger) ir Hera (vaidina Salma Hayek) nusprendžia išeiti į pensiją, todėl persikelia į Palm Springsą. Dzeusą erzina tai, kad Žemėje yra tiek daug elektrinių prietaisų, kol galiausiai Hera jam pristato visiškai elektrinį „BMW iX“, kurį išvydęs Dzeusas „atgauna kibirkštį“.

 

BMW priduria, kad dviejų variklių visais ratais varomas didelio našumo visureigis „BMW iX“ turi net 610 AG. Jis iki 100 km/h įsibėgėja vos per 3,6 sekundės. Pasak automobilių gamintojo, „iX“ gali nuvažiuoti 450 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()