Žinios trumpai] Kankuno oro uoste ekstremali situacija - žmonės girdėjo sprogimą ir susišaudymą, prasidėjo masinė panika (Video)  ()

Kankunas yra populiarus turistų tikslas Meksikoje. Todėl Kankuno oro uoste kasdien būna daug šalies svečių. Tačiau vakar Kankuno oro uoste netikėtai kilo panika - žmonės slėpėsi ir bėgo į lauką, nors nieko ypatingo nenutiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liudininkai pasakoja, kad staiga išgirdo šauksmus ir pamatė link išėjimų bėgančius žmones. Prie panikuojančios minios netrukus prisidėjo ir tie, kurie apskritai nežinojo, kas vyksta. Kiti tuo metu slėpėsi už reklaminių stendų ir po stalais. Kai kurie žmonės buvo sutrypti panikuojančios minios, bet rimtų sužeidimų buvo išvengta.

Kas nutiko? Įvyko bagažo skirstymo mašinos gedimas. Pasirodo, oro uostų įranga gali sugesti ir pakankamai garsiai, nes žmonės pagalvojo, kad įvyko teroristinis aktas.

Žinoma, buvo iškviesta policija, o iš lūpų į lūpas skleidžiama istorija vis keitėsi. Žmonės pasakojo, kad buvo girdimi šūviai. Netrukus situacija buvo išspręsta ir oro uostas grįžo prie įprasto darbo režimo.

 

Tokia panika parodo, kaip elgiasi didelės žmonių grupės. Tačiau ji nebuvo visiškai neracionali, nes Meksikoje vyksta žiaurios kartelių kovos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()