[Žinios trumpai] Nuo Putino nusisuka ir artimiausi draugai – garsus aktorius, asmeniškai iš Putino gavęs Rusijos pasą, išvadino jį „bepročiu“ (PAPILDYTA Kremliaus komentaru)  ()

Garsus aktorius dar 2013 metais gavo Rusijos Federacijos pilietybę ir pasą asmeniškai iš Vladimiro Putino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2013 metais Putinas suteikė garsiam Prancūzijos aktoriui Gerard Depardieu Rusijos pilietybę, sukeldamas pasipiktinimą Prancūzijoje, kur aktorius buvo apkaltintas išdavęs tėvynę, kad išvengtų naujo mokesčio tarifo milijonieriams. Naują pasą asmeniškai įdavė Putinas.

Prancūzų aktorius Gerardas Depardieu, praeityje gyręs Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, kritikavo jo „beprotiškus, nepriimtinus ekscesus“ Ukrainoje.

Depardieu ketvirtadienį agentūrai „Agence France Presse“ sakė: „Rusijos žmonės nėra atsakingi už beprotiškus, nepriimtinus savo lyderių, tokių kaip Vladimiras Putinas, ekscesus“.

Depardieu taip pat sakė, kad visas pajamas iš trijų vakaro koncertų Paryžiuje nuo balandžio 1 dienos skirs „ukrainiečiams, kenčiantiems nuo šio tragiško brolžudiško karo“.

PAPILDYTA 

 

Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad aktorius tikriausiai „ne iki galo suprato" situaciją Ukrainoje ir pasiūlė ją paaiškinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)

Komentarai ()