[Žinios trumpai] Baltarusijos keliuose pasirodė V raide pažymėti automobiliai be valstybinių numerių - lengva nuspėti, kas tai  (1)

Baltarusijos opozicijos naujienų portalai praneša, kad šalies keliuose pasirodė nemažai automobilių be valstybinių numerių. Visi jie pažymėti raide V, tačiau nėra kariniai. Nors atrodo keistai, beveik visiems aišku, kas vyksta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos opozicijos svetainė „Nasha Niva“ rašo, kad iš savo skaitytojų gavo nemažai nuotraukų, kuriose V raide pažymėti lengvieji automobiliai. „Volkswagen Crafter“, „Peugeot Partner“, „Kia Sportage“ ir daug kitų visiškai nekarinių automobilių važinėja Baltarusijos keliais. Kartais tokie automobiliai važinėja su specialaus transporto palyda, kartais jie matomi įprastose automobilių stovėjimo aikštelėse. V raide buvo žymima Rusijos karinė technika, kuri puolė Ukrainą iš Baltarusijos teritorijos.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6226

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Kas vyksta? Rusija ruošia provokacijas civiliniais automobiliais? Greičiausiai viskas daug paprasčiau.

Panašu, kad tai - Ukrainoje pavogti automobiliai. Manoma, kad jie buvo nugvelbti iš automobilių salonų, kurie į Rusijos rankas pateko netoli Kyjivo. Taigi, rakteliai buvo randami tuose pačiuose pastatuose. Tiesa, buvo pastebėtas ir lygiai taip pat pažymėtas per Baltarusiją keliauja ir pavogtas ukrainietiškos vištienos produktų kompanijos sunkvežimis. Rusijos karių vagystės Ukrainoje yra ypatingai dažnas nusikaltimas, kuriuo rusai didžiuodamiesi giriasi perimtuose pokalbiuose.

 

Tuo tarpu baltarusiai klausia, kaip tokie automobiliai bus legalizuoti? Na, tikriausiai Baltarusijoje tai nebus problema. Bet kas nutiks, jei toks automobilis be valstybinių numerių ženklų sukels avariją? Ir ar būsimi šių automobilių pirkėjai žinos, kad jie buvo pavogti?

(31)
(6)
(25)

Komentarai (1)