[Žinios trumpai] „Tai du skirtingi žmonės, bet Ukrainai nuo to geriau“: Zelenskis pakomentavo savo nuotrauką, kuri virusiniu greičiu plinta internete  ()

Jo nuomone, toks pokytis yra į naudą šaliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Paulius Ronzheimeris paprašė Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio pakomentuoti virusiniu greičiu plintantį koliažą, kur vienoje nuotraukoje jis užfiksuotas dieną prieš plataus masto Rusijos Federacijos invaziją, o antroje – Bučoje 41-ąją karo dieną.

Tai nutiko per „Bild“ interviu su Ukrainos valstybės vadovu.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Tai du skirtingi žmonės. Tai (Zelenskio pakeitimas) naudinga mūsų šaliai. Bet aš nesu tikras ar su visam... Aš grįšiu prie šio žmogaus (kaip ir prieš karą)“, – atsakė jis.

Ronzheimeris baigė paklausdamas, ką Ukrainos prezidentas mato, kai naktį užmerkia akis.

„Aš nieko nematau. Labai sunku užmigti. Neatsimenu, kada paskutinį kartą gerai miegojau“, – sakė Zelenskis.

 

Anksčiau interneto vartotojai atkreipė dėmesį į Zelenskio išvaizdos pokyčius. Visada besišypsantis, pozityvus, kartais rimtas Volodymyras Zelenskis dabar atrodo labai pavargęs ir susirūpinęs. Jau daugiau nei mėnesį jis daro viską, kad Ukraina laimėtų baisų Rusijos pradėtą ​​karą. Ir, žinoma, miego trūkumas, nervai, rūpesčiai, skausmas dėl prarastų ukrainiečių gyvybių uždėjo sunkų antspaudą veide.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(1)
(13)

Komentarai ()