[Žinios trumpai] Įtariama Putino meilužė pasirodė viešumoje pirmą kartą nuo invazijos į Ukrainą pradžios – praminta „lanksčiausia Rusijos moterimi“ (Foto)  ()

Pranešama, kad Rusijos prezidento Vladimiro Putino draugė Alina Kabajeva pirmą kartą pasirodė viešumoje po Ukrainos invazijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi olimpinė gimnastė Kabajeva buvo pastebėta per šeštadienį Maskvoje VTB arenoje vyksiančio jaunimo ritminės gimnastikos festivalio repeticiją.

Rusijos jaunių nacionalinės ritminės gimnastikos rinktinės vyriausioji trenerė Jekaterina Sirotina „Instagram“ paskelbė Kabajevos nuotrauką. Ji dėl savo gimanstikos sugebėjų buvo praminta „lanksčiausia Rusijos moterimi“.

 

Teigiama, kad 38 metų Alina Kabajeva yra ilgametė Rusijos prezidento draugė. 69 metų Putinas neigė, kad yra susijęs su Rusijos sportininke. Rusijos prezidentas 2013 metais išsiskyė su žmona Liudmila Aleksandrovna Očeretnaja.

 

Kabajeva taip pat niekada nepatvirtino gandų, kad ji yra romantiškai susijusi su Rusijos prezidentu. Buvusi Rusijos olimpinė atletė paskutinį kartą buvo matyta toje pačioje VTB arenoje gruodį, prieš tai, kai Putinas vasario 24 dieną paskelbė apie „specialiąją karinę operaciją“ prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(9)
(-8)

Komentarai ()