[Žinios trumpai] „Arba jie, arba mes“ - atsargos pulkininkas perspėjo Ukrainos politikus  ()

Olegas Ždanovas, Ukrainos atsargos pulkininkas, perspėja Ukrainos politikus nepasirašyti taikos sutarties.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-24 [Žinios trumpai] „Arba jie, arba mes“ - atsargos pulkininkas perspėjo Ukrainos politikus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu žurnalistui Dmitrijui Gordonui Ždanovas teigė, kad taikos sutartis būtų kapituliacija. Pasak atsargos karininko, karo baigtis turi išsispręsti mūšio lauke.

„Manau, kad karas tęsis dar kelis mėnesius. Mažiausiai“, teigė Ždanovas. „Neduok Dieve mes pasirašysime kažkokį tarpinį susitarimą kaip taikos sutartį. Su rusais galima pasirašyti tik kapituliaciją - arba jie, arba mes. Kitaip bus „Minskas-3“ ir vėl atidėsime karą dar porai metų“.

Ždanovas perspėja, kad Rusija gali siūlyti visokias nuolaidas. Tada per porą metų jie atkurs pajėgas ir puls vėl.

„Su savo resursais jie gali užsidaryti už geležinės uždangos ir virti sau košę. Patikėkit, pats pirmasis dalykas, kurį jie darys, yra ginkluotųjų pajėgų atkūrimas“, teigia Ždanovas, pabrėždamas, kad po taikos susitarimo Rusija vis tiek grįžtų prie karo.

 

„Arba pralaimėjimas, arba tąsa iki karčios pabaigos. Bet jokiu būdu negalime nesuleisti. Turime galimybę laimėti. Šiomis aplinkybėmis tikrai turime galimybę nugalėti antrąją pasaulio kariuomenę“, mano Ždanovas. Atsargos pulkininkas mano, kad iš Ukrainos pusės šio karo tikslas turėtų būti Rusijos galios centrų pakeitimas, o ne Rusijos sunaikinimas. Ir tai, pasak Ždanovo, galima pasiekti tik karine pergale.

(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: