[Žinios trumpai] Putino dukra prisipažino susitikėjanti su Zelenskiu: slapta su juo susilaukė vaiko  (1)

Remiantis pranešimais, Vladimiro Putino dukra Katerina Tichonova turi meilužį ta pačia pavarde kaip ir Ukrainos prezidentas – Zelenskį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-19 [Žinios trumpai] Putino dukra prisipažino susitikėjanti su Zelenskiu: slapta su juo susilaukė vaiko  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankcijos 35 metų merginai, įvestos dėl jos tėvo invazijos į Ukrainą, sustabdė jos reguliarius skrydžius iš Maskvos į Miuncheną, kur ji iki šių metų pradžios ir karo Ukrainoje ji gyveno su juo Vokietijoje.

Naujasis jos partneris, su kuriuo ji susilaukė dvejų metų dukters, yra 52 metų Igoris Zelenskis, profesionalus baleto šokėjas ir režisierius, iki šiol vadovavęs Bavarijos valstybiniam baletui.

Tai buvo atskleista atlikus tyrimą, kurį atliko nepriklausomas Rusijos naujienų leidinys „IStories“ ir Vokietijos „Der Spiegel“.

Anksčiau Katerina Tichonova, jaunesnioji Putino dukra iš jo santuokos su buvusia Kremliaus pirmąja ponia Liudmila Aleksandrovna Očeretnaja, buvo ištekėjusi už jauniausio Rusijos milijardieriaus Kirilo Šamalovo (40).

 

 

Jie išsiskyrė apie 2017 m., kai ji pradėjo santykius su baleto žvaigžde, kuris taip pat anksčiau buvo vedęs ir turi dvi dukras bei sūnų su choreografe Yana Serebryakova.

Zelenskis, gimęs rusas su gruziniškomis šaknimis ir, kaip manoma, nesusijęs su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu, praėjusį mėnesį paliko Bavarijos valstybinį baletą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(14)
(-8)

Komentarai (1)