[ŽT] Smūgis žemiau juostos? Ukrainos veiksmas sukėlė neįtikėtiną Rusijos propagandos reakciją (video)  ()

Borisas Korčevnikovas, komentuodamas situaciją su Kyjivo Pečorų laura (stačiatikių vienuolynas Kyjive), su ašaromis akyse pažadėjo, kad visus iškeldintus vienuolius sugrąžins į šventąjį vienuolyną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-05 [ŽT] Smūgis žemiau juostos? Ukrainos veiksmas sukėlė neįtikėtiną Rusijos propagandos reakciją (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Esu tuo tikras“, – su ašaromis akyse į Ukrainą žadėjo atvykti V. Putino propagandistas B. Korčevnikovas.

„Vladimiras Rudolfovičius (Solovjovas - red.) stovės kartu su mumis Kyjivo Pečorų lauroje. Esu tuo visiškai tikras. Mes ten nueisime, pabučiuosime relikvijas. Apkabinsime vienuolius, kurie grįš į vienuolyną“, - B. Korčevnikovas pasakė tai su ašaromis akyse.

Rusijos ir Izraelio politikos strategas Michailas Sheitelmanas pokalbio su Natalija Vlaščenko metu sureagavo į šią pompastišką V. Putino propagandisto kalbą. Anot jo, B. Korčevnikovas ir V. Solovjovas turėjo kreiptis į Ukrainos valdžią su prašymu įleisti juos į Ukrainą, nes jie nori ateiti ir pabučiuoti relikvijas.

„Žinoma, jie būtų su malonumu įleisti, - su humoru kalbėjo ekspertas. - Čia jie bučiuoja, o mes juos filmuojame. Galima būtų net parodyti realybės šou: Rusijos propagandistai bučiuoja relikvijas. Tik atgal išvažiuoti jau nebebūtų galima“. Pažymėtina, kad Maskvos patriarchato vienuolių iškeldinimas iš Kyjivo Pečorų lauros sukėlė ištisą isterijos bangą tarp visų Rusijos propagandistų. Tačiau tai nenuostabu, nes šventasis vienuolynas buvo galingas V. Putino propagandos centras Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(4)
(40)

Komentarai ()