To dar nebuvo: Peskovas patvirtino abejones dėl Putino veiksnumo  ()

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas mano, kad aplink V. Putiną yra daug „sąmokslo teorijų“, nes šiandien ne tik Vakaruose matoma, kad diktatorius nėra stabilumo garantas ir geras derybininkas su galingomis šalimis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-28 To dar nebuvo: Peskovas patvirtino abejones dėl Putino veiksnumo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento Vladimiro Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas patvirtino Rusijos elito abejones dėl diktatoriaus gyvybingumo. Tokią nuomonę interviu NV išsakė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas, komentuodamas D. Peskovo žodžius, esą V. Putinas bunkeryje nesėdi ir nenaudoja antrininkų.

„Manau, kad D. Peskovas taip patvirtino, kad Rusijos Federacijos politinis elitas abejoja, ar V. Putinas šiandien kontroliuoja tam tikrus procesus, kad jis asmeniškai su kažkuo susitinka. Visi jau po truputį kalba (turiu galvoje, ne mus Ukrainoje, ne Vakarų pasaulį, o būtent žmones Rusijoje), visas politinis elitas turi tam tikrų abejonių dėl V. Putino sveikatos, ar jis apskritai situaciją kontroliuoja asmeniškai, o ne antrininkų dėka. Kyla abejonių, kad kažkas, prisidengęs V. Putinu keliauja į tam tikras okupuotas teritorijas, taip pat ir į Rusiją“, - sakė Podoliakas.

 

„Abejojama, ar V. Putinas yra pajėgus vadovauti. Jis yra nekompetentingas“, - sakė jis.

M. Podoliakas pažymėjo, kad Rusijos elito klausimai, susiję su V. Putino gebėjimu veikti, paspartintų veiksmingą Ukrainos kontrpuolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(5)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: