„Prigožinas kalėjime.“ Skelbiama sensacinga žinia, kas nutiko (Video)  ()

Informacijoje apie Jevgenijaus Prigožino susitikimą su Vladimiru Putinu yra daug netikslumų. Gali būti, kad viskas įvyko visai kitaip, nei buvo pasakojama viešai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas. Anot jo, visa istorija apie J. Prigožino susitikimą su V. Putinu yra gana keista.

Kaip pažymėjo S. Žirnovas, po bandymo sukilti V. Putinas ne kartą užsiminė, kad J. Prigožinas ir „Wagner“ lyderiai yra nusikaltėliai. Tiesa, visos baudžiamosios bylos jiems buvo greitai baigtos.

Be to, niekas, išskyrus D. Peskovą, nepateikė detalių apie „vagneriečių“ susitikimą su V. Putinu. Įdomiausia, kad pats J. Prigožinas taip pat tyli. Neaišku, ar „vagneriečiai“ būtų rizikavę susitikti su diktatoriumi be ginklų, nes galėjo būti suimti. Tačiau V. Putinas aiškiai neleistų šiems okupantams ateiti su ginklais.

„Viskas labai keista. Šiuo atveju yra versija... Grynai matematinė. Neatmetu galimybės, kad J. Prigožinas ir „Wagner“ vadai apskritai buvo suimti. Juos slaptame kalėjime gali laikyti FSB, GRU arba Gynybos ministerija,“ – pažymėjo S. Žirnovas.

V. Putinas niekada neatleidžia tiems, kurie jį išdavė. Jis pats ne kartą sakė, kad perversmo dalyviai buvo išdavikai. Galbūt Kremlius dabar neplatina informacijos apie šį suėmimą, nes bando išsiaiškinti visus „vagneriečių“ gerbėjus.

 

Keistai atrodo ir viename Rusijos žiniasklaidos leidinyje pasirodžiusi informacija apie J. Prigožino sveikatos būklę. Joje sakoma, kad „Wagner“ lyderis buvo gydomas nuo vėžio, jam taip pat buvo išpjautos skrandžio ir žarnyno dalys.

Su šia informacija reikia elgtis atsargiai. Gali būti, kad Rusijos saugumo pajėgos ruošiasi likviduoti J. Prigožiną. Ir tada tiesiog pasakys, kad jis mirė dėl sveikatos problemų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(15)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: