„Keistai žiūri į lubas.“ Su Putinu vyksta kažkas baugaus  ()

Neseniai per kalbą Kremliuje Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas sutriko dėl vaiko amžiaus. Tai sukėlė gandus apie jo senatvinę demenciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-21 „Keistai žiūri į lubas.“ Su Putinu vyksta kažkas baugaus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Soc. tinklų vartotojai jau pradėjo diskutuoti apie V. Putino psichinę sveikatą. Vienas iš vartotojų pastebėjo, kaip diktatorius keistai žiūri į lubas.

Susitikime Putinas kalbėjosi su Rusijos pareigūnu Ivanu Štokmanu, kuris papasakojo apie savo karjerą nuo darbo kepykloje iki IT verslo kūrimo.

Pasak Štokmano, dėl sėkmės vadybos konkurse jis tapo Nižnij Novgorodo mero pavaduotoju, kur jo pareigos apėmė informacines technologijas, turizmą ir verslo plėtrą. Putinas apsimetė, kad yra nustebintas šios istorijos, o paskui pavertė ją palyginimu apie tai, ką išgyvena Rusija.

„Galiausiai šiose paieškose priėjote prie svarbiausio dalyko – atsidavimo šiai šaliai. Juk tai kova už mūsų ir jūsų vaikų ateitį“, – sakė Rusijos prezidentas.

Po to diktatorius paklausė, kiek metų jo vaikams. Į ką Štokmanas atsakė: „Jauniausiam devyneri, o vyriausiam 23 metai“. Tačiau Putinas padarė klaidą dėl amžiaus, sakydamas: „Jūsų mažiausiajam jau treji metai“.

 

Todėl soc. tinklų vartotojai pradėjo kalbėti, kad Putinas „negirdi žmonių“, kad jam yra „demencijos“ ir galbūt net „Alzheimerio ligos“ apraiška.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: