Rusai to neatleis. Internetą drebina, ką pasakė Laima Vaikulė (Video)  (1)

Dainininkė teigė, kad į šalies agresorės teritoriją daugiau niekada nevažiuos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karą smerkianti ir Ukrainą palaikanti garsi dainininkė Laima Vaikulė amžiams išsižadėjo Rusijos. Ji pažymėjo, kad žmonės, kurie pasitiki V. Putinu, virto „zombiais“. O tuos, kurie nesidomi politika, dainininkė pavadino „idiotais“.

„Vienas žmogus man sakė: „O aš sovietmečio vaikas, nieko nesuprantu politikoje, niekada niekur nedalyvavau“, - pasakė jis. „Ar žinai, iš kur atėjo žodis „idiotas“? Iš Graikijos. Taip vadindavo žmones, kurie nesidomėjo politika. Žinokite, kad visi, kurie nesidomi politika, yra idiotai“, – interviu „Current Time“ sakė L. Vaikulė.

Dainininkė prabilo ir apie savo požiūrį į rusus. L. Vaikulės teigimu, su tais, kurie vis dar klausosi Kemliaus propagandos ir tiki V. Putinu, nėra apie ką net kalbėtis.

„Jie yra kaip zombiai! Jie žiūri į V. Putiną ir klauso, ką jis sako, jog jei jie nebūtų puolę, Ukraina būtų puolusi. Kaip galima klausytis tokių nesąmonių ir tikėti jomis?“ – piktinosi menininkė.

 

Be to, L. Vaikulė aiškiai pareiškė, kad niekada nevyks į Rusijos Federaciją. Ji jau apsisprendė, kad šalies agresorės teritorijoje pasirodyti nenori, kol ten viskas nepasikeis.

„Šiandien noriu pasakyti, kad niekada. Kaip sakoma: „niekada nesakyk niekada“. Viskas turi labai pasikeisti, turi pasikartoti tai, kas įvyko 90-aisiais: viltis, tikėjimas perestroika, geresniu gyvenimu, tiesa, norisi tuo tikėti. Tačiau šį kartą vargu ar išgyvensiu, todėl nusprendžiau pati, kad jau niekada“, – reziumavo dainininkė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(2)
(79)

Komentarai (1)