„Nesu 100% tikras, kad Prigožinas tikrai miręs.“ Skelbiama, ką įžūliai padarė Putinas  ()

Negalima tvirtinti, kad J. Prigožinas tikrai mirė ir kad nėra jokio gudraus plano.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 „Nesu 100% tikras, kad Prigožinas tikrai miręs.“ Skelbiama, ką įžūliai padarė Putinas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po Jevgenijaus Prigožino lėktuvo katastrofos žurnalistas Michaelas Nucky sakė, kad kelių ėjimų žaidimas yra labai populiarus rusakalbėje erdvėje.

Anot jo, kiekvieną įvykį lydi krūva neįtikėtiniausių versijų, leidžiančių suprasti, kad viskas nėra taip, kaip atrodo.

„Mano nuomone, viskas visada yra tiksliai taip, kaip atrodo. Ar pamenate, kada dronai skrido į Kremlių? Kiek buvo įvairių hipotezių, kad, sakoma, tai buvo FSB darbas. Nė viena nepasitvirtino, o dabar visiems aišku, kad tai buvo Ukrainos dronai. Ar prisimenat J. Prigožino maištą, kurio tik tinginiai nevadino inscenizuotu? Tačiau niekas negalėjo paaiškinti koks šio inscenizavimo tikslas. Manau, kad dabar mažai žmonių vis dar tiki, kad tai buvo surežisuota“, – rašė jis.

Žurnalistas tvirtina, kad ši situacija tokia pati.

„Negaliu 100% teigti, kad J. Prigožinas tikrai mirė ir kad nėra jokio gudraus plano. Tačiau esu daugiau nei tikras, kad viskas yra būtent taip, kaip atrodo. V. Putinas įžūliai nužudė J. Prigožiną ir taip, kad nepaliktų vietos atsitiktinumo versijai ar Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmams“, – pridūrė jis.

 

Privačios grupuotės „Wagner“ įkūrėjo lėktuvas sudužo netoli Kuženkino kaimo Tverės srityje, maždaug už 50 kilometrų nuo Vladimiro Putino rezidencijos Valdai.

Šaltiniai iš Sankt Peterburgo leidinio „Fontanka“ ir žurnalistė Ksenija Sobčak teigė, kad lėktuve buvo J. Prigožinas. Zaporožės srities okupacinės „administracijos“ atstovas Vladimiras Rogovas sakė, kad „Wagner“ nariai jam patvirtino J. Prigožino mirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(2)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: