[ŽT] „Turi iš karto paruoštus 5 lėktuvus...“ Skelbiama, ko dabar bijo Putinas (Video)  (1)

Rusijos opozicionierius Markas Feiginas mano, kad pašalinus J. Prigožiną ir kitus „Wagner“ vadus, V. Putino saugumas tapo dar labiau nestabilus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-28 [ŽT] „Turi iš karto paruoštus 5 lėktuvus...“ Skelbiama, ko dabar bijo Putinas (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„V. Putinas turi iš karto paruoštus penkis lėktuvus“, – sakė M. Feiginas, jog Rusijos diktatoriaus saugumas yra labai svarbus. O lėktuvų parke – dar kelios dešimtys. Ir niekas nežino, kurį konkrečią akimirką jis pakils.

Pašalinus J. Prigožiną, V. Putinas rizikuoja pakartoti tokį likimą, nes visi suprato šio metodo patrauklumą. Galite numušti lėktuvą su prezidentu oro gynybos sistema, o tada pasakyti, kad jis tiesiog nukrito, juk tai yra technika.

Tokią nuomonę išsakė Rusijos opozicijos žurnalistas ir teisės mokslininkas Markas Feiginas interviu su Natalija Vlaščenko metu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Sakyčiau, jo saugumo problemos dar opesnės. Žiūrėkite, jis nevažiuoja į Turkiją, bet R. T. Erdoganas atskrenda pas jį. Jie tikrai susitars. V. Putinas negali sau to leisti po to, ką padarė su J. Prigožinu,“ – aiškino ekspertas.

 

Pasak M. Feigino, V. Putinas baiminasi, kad kažkur yra likę vieniši J. Prigožino gerbėjai, kurie oro uoste su granatsvaidžiu pataikys į lėktuvo kabiną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: