„Tai buvo didžiulė klaida.“ Ką padarė Putinas (Video)  ()

Pasak Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjo Mychailo Podoliako, Rusijos prezidentas parodė elitui, kad yra paranojiškos būsenos, ir kai tik Ukraina sukels reikšmingą taktinį pralaimėjimą Rusijos kariams, V. Putinas dings.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-29 „Tai buvo didžiulė klaida.“ Ką padarė Putinas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentūros vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas išreiškė nuomonę, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas padarė esminę klaidą pašalindamas „Wagner“ vadovą Jevgenijų Prigožiną. Dabar tai gali lemti paties Kremliaus vadovo pašalinimą. M. Podoliakas tai pareiškė „Vieningos žinios“ telemaratono eteryje.

Anot M. Podoliako, Rusijos elitas, tarp jų ir Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, viską gerai supranta.

Rusijos elitas supranta, kad V. Putinas šiandien yra afektinėje-paranojinėje būsenoje - kaip Stalinas paskutiniais savo gyvenimo metais. Ir jis sunaikins visus, kuriuos įtaria, nes tiki, kad visi (Putino aplinka - red.) yra skolingi jam paramą, nepaisant to, kaip įvykiai vystysis toliau,“ – pabrėžė Prezidentūros vadovo patarėjas.

 

Jis pridūrė, kad tai lemtinga Rusijos prezidento klaida.

„Kai tik fronto linija kur nors bus perkelta, kai tik rusai padarys reikšmingą taktinį pralaimėjimą, V. Putinas išnyks. Turiu omenyje, kad jis išnyks fiziškai, ir šis elitas bus į tai įtrauktas,“ - įsitikinęs Michailo Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: