„Esu pasiruošęs.“ Netikėta kalba. Kadyrovas skelbia apie savo mirtį ir Putiną  ()

Čečėnijos lyderis sakė esąs pasirengęs įvykdyti bet kokį V. Putino nurodymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas sureagavo į versiją, kad jis bus kita auka po Jevgenijaus Prigožino. Tokius pareiškimus jis pavadino neatsakingais, skirtais nesantaikai Rusijoje sėti.

„Šiandien mane pralinksmino įsižeidusių Rusijos politologų apmąstymai užsienio leidiniuose, kurie pranašauja man greitą mirtį. Nepavargsiu pakartoti dar sykį ir su pasididžiavimu dar kartą pasakysiu: aš esu Rusijos vyriausiojo vado pėstininkas ir nepriklauso sau. Priklausau religijai, Tėvynei ir jos interesams. Ir aš esu pasiruošęs įvykdyti bet kokį Vladimiro Vladimirovičiaus įsakymą, net jei rezultatas būtų mirtis“, - sakoma žinutėje, kurią jis paskelbė  savo „Telegram“ kanale.

Anot jo, jis gali „staigiai mirti“, jei sužinos, kad yra kažkas „už mane ištikimesnis mūsų prezidentui, kuriam, beje, esu skolingas savo gyvybę.“

 

„Todėl tokius teiginius, kuriais taip pigiai raginama pasėti nesantaiką mūsų šalyje, visada vertinu su panieka.  Teks susitaikyti su tuo, kad pirmojo Čečėnijos Respublikos prezidento, Rusijos didvyrio Achmato-Khadži Kadyrovo komanda yra ištikimų pėstininkų komanda, kuriai mirtis nėra baisi“, – pompastiškai užbaigė Čečėnijos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(30)
(-29)

Komentarai ()