„Turime kažką daryti.“ To dar nebuvo. Propagandistas apkaltino Putiną (Video)  ()

Rusijos uzurpatoriaus Vladimiro Putino marionetės nebebijo. Propagandistai vienas po kito svaido akmenis į teroristinį Kremliaus režimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-06 „Turime kažką daryti.“ To dar nebuvo. Propagandistas apkaltino Putiną (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vadinamoji „specialioji karinė operacija“ žlugo, o teroristinė šalis prarado viską, kuo rusai taip didžiavosi, ir tapo pasaulio tremtine, skelbia „24 kanalas“. Daugelį metų Kremliaus propaganda temdė Rusijos piliečių akis ir degino protus, bet dabar net V. Putino propagandos mašina sugedo.

Ukrainos išdavikas Olegas Carevas iš tikrųjų apkaltino diktatorių V. Putiną žudant rusus Ukrainoje. Kremliaus propagandistas, nežinantis, kada prasidėjo Antrasis pasaulinis karas, nusprendė pafilosofuoti apie karą Ukrainoje.

O. Carevas viešai pareiškė, kad nuo 2013 metų įvykiai Donbase vystėsi pagal blogiausią scenarijų ir dėl to kaltas ne kas kitas, o Kremlius. Nors ir buvo daug variantų pakeisti įvykius, bet V. Putinas pasirinko tokį scenarijų, kad rusai pradėtų kariauti su rusais Ukrainos teritorijoje.

Tai toli gražu ne pirmas kartas, kai ištikimi Kremliaus tarnai per daug leidžia sau ir atvirai kritikuoja V. Putino režimą. Po dar vienos bepiločio lėktuvo atakos Rusijoje, Vladimirą Solovjovą ištiko isterijos priepuolis. Jis iš tikrųjų pakartojo tai, ką prieš jį sakė velionis Jevgenijus Prigožinas ir įkalintas teroristas Igoris Strelkovas-Girkinas.

 

Dabar O. Carevas perėmė valdžią. Vyras skundžiasi, kad 8 karo metus Maskva nieko nedarė, o tik žudė civilius. O Ukrainos išdavikas nepaprastai pasipiktino, kad rusai net nustojo rodyti žinias iš Donbaso.

„Mes pasiekėme tokią situaciją,“ - padarė tokią išvadą O. Carevas.

Panašu, kad O. Carevas  ir jo kolegos labai norėjo aplankyti savo draugą teroristą I. Girkiną. Kalėjimų Rusijoje daug, tad vietos užteks visiems, arba kai kurie V. Putino „išdavikai“ geriau susipažins su J. Kobzono kūryba. Nors galbūt tokiu būdu O. Carevas užsidirba papildomų taškų ir autoritetą teroristo, kuris 2024 metais ketina kandidatuoti į prezidentus, akyse.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: