[ŽT] „Putinas siaubingai bijo.“ Ką padarė su slaptą informaciją apie jį turinčiu gydytoju  ()

Tyrimų instituto darbuotojui ir ne visą darbo dieną dirbančiam Rusijos Federacijos prezidento gydytojui Viktorui Truchinui nepavyko pabėgti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-12 [ŽT] „Putinas siaubingai bijo.“ Ką padarė su slaptą informaciją apie jį turinčiu gydytoju  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gandų apie prastą V. Putino sveikatą vis dar nepatvirtina faktai, bet galbūt asmeninis Kremliaus vadovo Viktoro Truchino gydytojas apie tai pasauliui galėjo ką nors pasakyti, tačiau jam nepavyko išvykti iš Rusijos Federacijos. Turėdamas prieigą prie Rusijos Federacijos prezidento kūno, jis nesugebėjo nuslėpti savo ketinimo keliauti į užsienį, todėl buvo sulaikytas Rusijos saugumo pajėgų, kai vyko į Baltarusiją.

Apie tai pranešė anglų kalba leidžiamas leidinys „The Sun“.

Tie, kurie turi asmeninių ryšių su V. Putinu, yra saugomi FSB, o tai reiškia, kad visi jų judėjimai yra kontroliuojami. 59 metų Viktoras Truchinas, kuris kažkaip prasitarė likus savaitei iki planuojamo pabėgimo datos, apie tai negalėjo žinoti. Būtent tada jis buvo atleistas iš Sankt Peterburgo tyrimų instituto direktoriaus pareigų, kur dirbo daugiau nei 10 metų.

Viktoro Truchino nušalinimo nuo pareigų priežastis buvo įtarimai korupcija, tačiau tokia yra oficiali versija. Kas iš tikrųjų slypi už mediko, kuris laikomas asmeniniu V. Putino gydytoju, atleidimo, kol kas nežinoma.

 

Aišku viena: Kremliaus vadovo artimiesiems draudžiama išvykti iš Rusijos Federacijos dėl V. Putino saugumo. Rusijos Federacijos prezidentas siaubingai bijo dėl savo gyvybės ir reputacijos, todėl greičiausiai nenori, kad apie jį būtų paviešinta jokia informacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(2)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: