„Tai slapta informacija.“ Putinas skelbia apie branduolinio objekto užpuolimą (Video)  ()

Aukščiausias Rusijos karo nusikaltėlis Vladimiras Putinas pagrasino atakuoti Ukrainos atomines elektrines.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-13 „Tai slapta informacija.“ Putinas skelbia apie branduolinio objekto užpuolimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas-diktatorius Vladimiras Putinas, kalbėdamas Rytų ekonomikos forume Vladivostoke, atvirai grasino Ukrainai smūgiu atominėms elektrinėms, praneša kanalas „Ukraine 365“.

Bandydamas pateisinti savo branduolinį šantažą, V. Putinas sakė, kad kažkokia Ukrainos sabotažo ir žvalgybos grupė esą norėjo susprogdinti elektros liniją prie Rusijos atominės elektrinės, kad „sutrikdytų elektrinės veiklą“. Jie, anot Rusijos „vado“, buvo paimti į nelaisvę, tačiau dėl tam tikrų priežasčių niekada nebuvo rodomi visuomenei.

Pažymėtina, bet V. Putinas taip pat tikina, kad tariamai „ukrainiečių diversantai“ per tardymą sakė, kad ruošiasi susprogdinti aukštos įtampos elektros liniją „vadovaujant instruktoriams iš Didžiosios Britanijos“. Diktatorius niekada nepateikė savo teiginių įrodymų, tačiau pareiškė, kad jo žodžiai „yra visiška absoliuti tiesa“.

 

„Ar jie net supranta, su kuo žaidžia? Kodėl jie provokuoja mus imtis kokių nors atsakomųjų veiksmų prieš Ukrainos branduolinius objektus, atomines elektrines?" – pagrasino V. Putinas.

Iš Rusijos diktatoriaus žvilgsnio buvo aišku, kad naujausi pranešimai iš Ukrainos ir Rusijos fronto jį aiškiai supykdė, nes jam darosi vis sunkiau nuslėpti savo emocijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(19)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: