„Jo aplinkta tai žino ir bijo...“ Skelbiama didelė Putino paslaptis (Video)  ()

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino turtas yra paskirstytas tarp skirtingų patikimų asmenų, sako Jevgenijus Čičvarkinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai interviu Ukrainos žurnalistui Dmitrijui Gordonui kalbėjo iš Rusijos Federacijos pabėgęs verslininkas Jevgenijus Čičvarkinas.

Jie (V. Putino pinigai – red.) visi kabo ant kažkieno, kažkas stebi kiekvieną centą... Turtas: kažkur pastatai, kažkur verslas, kažkur grynieji pinigai, kažkur auksas, indėliai yra „tamsiose“ nepermatomose vietose, (...) kažkur yra žemė... Manau, kad daug žemės – jis, kaip matome, yra apsėstas žemės,“ – sakė J. Čičvarkinas. Anot jo, V. Putino turtą prižiūri įvairūs diktatoriaus įgaliotiniai. Viena garsiausių jo „piniginių“ – muzikantas Sergejus Rolduginas, valdantis apie 2 mlrd. dolerių. Didelė V. Putino turto dalis, anot J. Čičvarkino, yra jo artimiausių oligarchų pinigai.

„Sutarėme su didžiaisiais oligarchais: „Ši dalis to, ką uždirbai, yra mano. Tegul kol kas guli pas tave, bet tai mano, o kai reikės, pasakysime kur ir ką. Šis piktasis uniformuotas vyrukas žino, jog tai mano“, – aiškino verslininkas.

Jis pabrėžė, kad oligarchas, bandantis „pasispardyti“ pinigų reikale, labai greitai bus „užuostas“. Diktatoriaus aplinka tai žino ir bijo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(1)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: