[ŽT] Tai ne Maskva. Netikėta žinia, kur buvo Kadyrovas paskutiniame video  ()

Praėjusio sekmadienio rytą ir popietę Grozne lijo ir buvo debesuota. Tuo tarpu visomis ankstesnėmis savaitės dienomis lietaus nebuvo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-19 [ŽT] Tai ne Maskva. Netikėta žinia, kur buvo Kadyrovas paskutiniame video  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasklidus gandams apie prastą Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo sveikatą, žurnalistai geografiškai nustatė „Telegram“ kanale paskelbtą vaizdo įrašą. Tai praneša „Sky News“.

Vaizdo medžiaga, paskelbta dieną prieš tai, buvo nufilmuota jo rezidencijoje Grozno centre. R. Kadyrovas vaikščiodamas lietuje nufilmavo vaizdo įrašą ir kreipėsi į tuos, „kurie negali atskirti tiesos nuo melo internete.“ Tokiems žmonėms jis patarė pasivaikščioti gryname ore, „sutvarkyti mintis: lietus nuostabiai atgaivina.“

 

Jo vietą buvo galima nustatyti prie miško juostos iš aukštų medžių, žolės ir pastato fone. Taip pat buvo lyginami tos dienos orų duomenys.

Praėjusio sekmadienio rytą ir popietę Grozne lijo ir buvo debesuota. Tuo tarpu visomis ankstesnėmis savaitės dienomis lietaus nebuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(15)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()