Putinas gimtadieniui gali gauti žiaurią dovaną  (1)

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas mėgsta „griežtas“ dovanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas spalio 7 dieną švenčia savo gimtadienį. Užsienio politikos programų vienas iš direktorių, Razumkovo centro tarptautinių projektų koordinatorius, karo ekspertas Aleksejus Melnikas mano, jog Rusijos vadovo aplinka norės jį pasveikinti. Jis tai pasakė interviu OBOZREVATEL metu.

Jis pažymėjo, kad per vieną iš V. Putino gimtadienių jam buvo „padovanotas“ garsios Rusijos opozicijos žurnalistės Anos Politkovskajos nužudymas.

„Akivaizdu, kad kažkas gali pamaloninti šio pagyvenusio maniako sielą“, – sakė Aleksejus Melnikas.

Anot jo, turi būti „kieta“ dovana – juk būtent tai Rusijos lyderiui patinka. Tačiau ekspertas įsitikinęs, kad tai nebus raketų atakų prieš Ukrainos miestus ar konkrečius taikinius padidinimas.

Na, A. Melniko nuomone, neturėtume atmesti atakos Zaporožės atominėje elektrinėje ar kituose kritiniuose objektuose galimybės. Visų pirma, tai gali būti KGB stiliaus teroristiniai išpuoliai.

 

„Jei bandote gilintis į KGB sąmokslo teoriją, jie tikrai gali tai pritaikyti prie V. Putino gimimo datos, kad panaudotų kitą argumentą, kad neva ukrainiečiai galėjo tai padaryti norėdami įskaudinti lyderį“, – aiškino jis.

Aleksejus Melnikas pridūrė, jog yra grėsmė, kad Rusijos specialiosios tarnybos gali suplanuoti teroristinius išpuolius „Riazanės cukraus“ stiliumi kaip dovaną V. Putinui. Visų pirma, tokie teroristiniai išpuoliai galimi, nes jie atlieka svarbų vaidmenį telkiant Rusijos gyventojus. Jais taip pat gali būti siekiama paveikti Vakarų nuomonę arba pateisinti savo karo nusikaltimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(18)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: