„Apsauga keičiasi kas 2 savaites.“ Ko paniškai bijo Putinas (Video)  ()

Panašu, kad Vladimiras Putinas pamažu suvokia savo sprendimų pasekmes. Pradėjęs karą Ukrainoje, jis tapo daugybės žmonių taikiniu. Įskaitant Rusijos piliečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Idėja, kad V. Putiną gali pašalinti saviškiai, atrodo, tik dabar įsigalėjo diktatoriaus galvoje. Rusijos opozicijos lyderė Olga Kurnosova „24 kanalui“ sakė, kad diktatorius jau imasi naujų priemonių nusiraminti.

Ne veltui Vladimiras Putinas pernelyg susirūpinęs savo saugumu. Daugelis siekia jį pašalinti, nors to priežastys gali būti skirtingos.

„V. Putinas irgi iš dalies tai supranta. Sako, dabar jo sargybiniai keičiasi kartą per dvi savaites, kad neduok Dieve, niekas nespėtų jų papirkti ir tyliai kažkur jį nužudyti“, – pažymėjo Olga Kurnosova.

Ramzano Kadyrovo istorija gali Vladimirui Putinui gali būti orientacinė. Neatmetama galimybė, kad buvo apsinuodijęs – jis atrodo prastai, vos gali žodžius sujungti į sakinį. Nors atrodytų, kad tai įtakingiausias žmogus Čečėnijoje, turi galingą apsaugą ir jokia musė neturėtų praskristi pro šalį. Bet atsitiko kitaip.

 

„Jei tai buvo padaryta R. Kadyrovui, tai kodėl nenunuodyti V. Putino? J. Prigožinas taip pat buvo virėjas, patiekdavo maistą ir gėrimus (Putinui), o paskui žygiu beveik pasiekė Kremlių. V. Putinas išsigandęs, nerimauja dėl savo gyvybės“, – pabrėžė O. Kursonova.

Negana to, Rusijos diktatorius supranta, kad turėtų bijoti ne tik Ukrainos specialiųjų tarnybų, bet ir savo. Jo sargybinius gali papirkti ir nuo karo smarkiai nukentėję verslininkai ar politikai, kuriems taip pat taikomos sankcijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: