[ŽT] „Apsvaigę nuo narkotikų...“ Netikėtas posūkis. Putinas skelbia, kas nužudė Prigožiną (Video)  (1)

V. Putinas įvardijo J. Prigožino žūties kaltininkus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-06 [ŽT] „Apsvaigę nuo narkotikų...“ Netikėtas posūkis. Putinas skelbia, kas nužudė Prigožiną (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas sako, kad Rusijos „didvyriai“ J. Prigožinas ir V. Utkinas žuvo nuo lėktuve sprogusios granatos ir užsiminė, kad jie buvo apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų.

Spalio 5 dieną Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pranešė, kad Jevgenijaus Prigožino ir kitų nužudytųjų kūnuose buvo rasta rankinės granatos skeveldrų. Tačiau išorinio poveikio lėktuvui neužfiksuota. Kitaip tariant, jis apkaltino grupuotės lyderį „savižudybe“. Pareiškimo filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Tai yra nustatytas faktas“, – sako Kremliaus savininkas. Be to, jis išreiškė nusivylimą, kad ekspertai neatliko testų, siekdami išsiaiškinti, ar J. Prigožinas ir jo bendražygiai buvo apsvaigę nuo alkoholio ir narkotikų, užsimindamas apie absurdišką „virėjo“ savižudybę.

 

„Tyrimas nebaigtas“, – sakė Rusijos prezidentas. Pagrįsdamas savo versiją V. Putinas sakė, kad per kratas J. Prigožino biure buvo rasta ne tik 10 mlrd. grynųjų, bet ir 5 kg kokaino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(14)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: