Tikras šou! Putinas viešai pripažino savo pažeminimą  ()

Ketvirtadienį, spalio 5 d., Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas pasakė kalbą Valdajuje. Daugiausia žodžių buvo skirta ne tiek Rusijos publikai, kiek Vakarams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas remsis Vakarų šalių politikais, kurie propaguos jo nuomonę. Savo požiūrį išsakė žurnalistas, žiniasklaidos vadovas, ATR televizijos kanalo generalinio direktoriaus pavaduotojas Aideras Muždabajevas.

Aideras Muždabajevas įsitikinęs, kad savo kalba V. Putinas labiau kreipėsi į Vakarų politikus, sakydamas: „Vakarai išprovokavo mane pulti Ukrainą“. Jis tikisi, jog Europos šalyse rinkimus laimės prorusiški kandidatai, propaguojantys tezes apie „susitaikymą“ su V. Putinu.

Jis lažinasi dėl politinio poslinkio Vakaruose, jog jie pradės kaltinti save, sakydami: „Turime kažką daryti, mes negalime amžinai kovoti“. Manau, kad ši laida skirta  pirmiausia Vakarams. Tai FSB stiliaus žaidimas: „Tai ne mano kaltė, jie mane tiesiog privertė“, -  pasakė jis.

V. Putinas nebėra kviečiamas į tarptautinius vizitus, todėl jaučiasi pažemintas. O tokie pasirodymai su  salės palaikymu – „šilta vonia“ diktatoriui.

„Jo niekur nekviečia. Jis yra priverstas pasukti į Vakarus su šių aktorių pagalba. Tai yra statistai, sėdintys salėje ar scenoje, kurie jam kuo nors pritaria, užduoda patogius klausimus. Jis jaučiasi kaip provincijos teatro prima, kuriai ploja visi aplinkiniai“, – pabrėžė žurnalistas.

Taigi, V. Putinas tikisi, kad jo pareiškimus transliuos visa Rusijos ir Vakarų žiniasklaida, ypač „Twitter“, priklausantis skandalingajam Elonui Muskui, ir pasės abejonių skirtingose ​​auditorijose. Ypač tai nukreipta į Vakarus.

 

Vladimiras Putinas vėl paskelbė daugybę senatviškų pareiškimų. Žinoma, diktatorius daugiausia kalbėjo apie Ukrainą ir Vakarus. Jis ciniškai pasakė, kad neva „Rusija nepradėjo karo Ukrainoje“, nes, pasirodo, šaliai agresorei „nereikia svetimų teritorijų“. Tiesą sakant, okupantai tariamai „pasipriešino Amerikai“. Jis taip pat nepamiršo apkaltinti Ukrainos „Donbaso apšaudymu“.

 

V. Putinas ir toliau „kabina makaronus“ rusams ant ausų. Jis patikino, kad Rusija neva „sėkmingai juda link savo tikslų“, o Ukraina turi tokių „didžiulių nuostolių“. Diktatorius sugalvojo, kad per kontrpuolimą Ukraina tariamai „neteko 90 tūkst.“ žmonių.

Ciniški pareiškimai tuo nesibaigė. Staiga V. Putinas prisiminė „sveiką protą“. Tačiau jis to prašė Vakarų, nes tikisi, kad Vakarai nustos padėti Ukrainai.

Be to, V. Putinas sakė, kad tariamai „Rusija norėjo prisijungti prie NATO“, tačiau susidūrė su Aljanso šalių „išankstiniu požiūriu“. Ir jis negalėjo neprisiminti situacijos Kalnų Karabache.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(17)
(-17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: