„Tai neturi jokio precedento...“ Ką Putinas pasiuntė į Kiniją (Video)  (1)

Politologas Valerijus Solovėjus išjuokė keistą Kremliaus vadovo, kuris kartais elgiasi neadekvačiai, elgesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Julija Latynina paklausė Valerijaus Solovėjaus, kaip vertinti V. Putino žodžius, kad kai JAV nusprendė perduoti ATACMS Ukrainai, jis pasakė, jog tegu J. Bidenas pasiima šias raketas ir ateina į Rusiją valgyti blynų.

Politikos analitikas aiškino, kad keistas V. Putinu apsimetančio asmens elgesys slypi po jo charakterio ypatumais ir įpročiais iš praėjusio gyvenimo. Tai ne tikrasis Rusijos Federacijos prezidentas, o antrininkas, kuris periodiškai tampa nevaldomas. Valerijaus Solovėjaus interviu su Julija Latynina galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusijos politologas paaiškino, kodėl buvo matomas keistas V. Putino elgesys susitikimo su kinais metu:

„Tai yra dublerio pasireiškimas. Jis turi tam tikrą laisvę, be to, jis turi drąsos. Susitikimas su Xi Jinpingu buvo sėkmingas. Kinai smalsiai pažvelgė į jį: žinojo, kad susitinka su dubleriu, žino, kad kurį laiką antrininkas gali vadovauti Rusijos Federacijai vietoj V. Putino ir galbūt (kas žino) eis į rinkimus. Amerikiečiai apie tai žino, daugelis pasaulyje žino apie tai.“

Tada Valerijus Solovėjus pastebėjo kai kurias klaidas V. Putino antrininko kalbose, kurias padiktavo jo praėjusio gyvenimo ypatumai:

 

Tai unikali situacija pasaulio istorijoje, kuri neturi precedento. Dubleris turi tam tikrą saviraiškos laisvę. Yra temų, apie kurias jis neturėtų kalbėti: jis neturėtų kvestionuoti „specialios karinės operacijos“, o turėtų pasakyti, kad viskas vyksta pagal planą. Tai jis pats pasakė, jog pareigūnus reikia perkelti į rusiškus automobilius. Faktas yra tas, kad jo praeitame gyvenime jis buvo vairuotojas. Jis taip pat atsižvelgia į tai, kad kyla degalų kainos. Tai yra praėjusio gyvenimo palikimas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(3)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: