[ŽT] Mirė, po to nemirė. Ko naujuoju žaidimu siekia Kremlius  ()

Rusams, anot Denysenkos, vis dar svarbu, kad ukrainiečiai, kad ir kas būtų, toliau aktyviai klausytųsi propagandisto nesąmonių ir tikėtų jo pezalais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-28 [ŽT] Mirė, po to nemirė. Ko naujuoju žaidimu siekia Kremlius  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per tris dienas du kartus buvo pranešta, kad mirė šalies agresorės prezidentas Vladimiras Putinas, o jo atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas du kartus labai greitai atsakė, kad tai melas, esą Putinas sveikas ir laimingas.

Kodėl Kremlius aktyviai žaidžia žaidimą „Putinas mirė, o paskui nemirė“, – socialiniame tinkle „Facebook“ aiškino istorijos mokslų daktaras, Ukrainos ateities instituto vykdomasis direktorius Vadymas Denysenka.

„Iš kur toks aktyvumas? Rusijos Federacijoje labai aktyviai imta diskutuoti Putino antrininkų tema, tie patys žmonės taip pat nerimauja, kad Putinas paseno ir gali numirti neįvardydamas įpėdinio. Todėl Kremliaus politinės veiklos strategai nusprendė, kad šį klausimą reikia nuvesti iki absurdo.

Štai kodėl šią žinią ėmė skleisti „General SVR“ ir kiti. Tai paprasta, dar pora tokių atvejų, ir jie visi tikrai ims braukti į šalį senatvės ir antrininkų temą. Tada ši tema juos, žinoma, pasivys, bet tai įvyks vėliau“, – rašo ekspertas.

 

Tačiau rusams, anot Denysenkos, vis dar svarbu, kad ukrainiečiai, kad ir kas būtų, toliau aktyviai klausytųsi propagandisto Solovejaus (Rusijos profesorius Valerijus Solovejus, iki 2019-ųjų ėjęs aukštas pareigas prestižiniame Maskvos tarptautinių santykių institute, rašo prisidengęs slapyvardžiu „General SVR“ – Red.) nesąmonių ir tikėtų jo pezalais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(12)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: