„Iš kur tai gavote?!“ Netikėti įvykiai. „Rossija 1“ paskelbė griežtai slepiamą paslaptį (Video)  ()

Kremliaus propagandistas Jakovas Kedmi nukrypo nuo mokymo vadovo ir tiesioginiame eteryje papasakojo tiesą apie rusų skurdą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos kanalo „Rossija 1“ eteryje netikėtai nuskambėjo Kremliui neparanki tiesa. Kremliaus propagandistas Jakovas Kedmi atviravo apie tai, kad „specialiosios karinės operacijos“ fone rusai sparčiai skursta.

Incidentas įvyko propagandinės pokalbių laidos „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“ eteryje.

„Aš čia negyvenu, bet atvykstu. Man susidarė toks įspūdis, kad jūsų piliečiai gali nusipirkti pagrindinių reikalingų produktų ir tai, ko jiems reikia gyvenimui šiandien ir už šiandieninį atlyginimą, mažiau nei prieš šešis mėnesius! Ir dar mažiau nei prieš pusantrų metų“, – sakė Kedmi.

Pusantrų metų paminėjimas tikriausiai buvo jo nuoroda į Putino „specialiąją karinę operaciją“ Ukrainoje.

Solovjovas prarado žadą nuo išgirstos tiesos. Tačiau kiti „ekspertai“ bandė greitai nutildyti buvusį diplomatą.

„Na tai… Tai mažai tikėtina! Vargu! Aš visiškai nesuprantu, kodėl... Ar atlikote kokius nors tyrimus? Iš kur tai gavote? Nesuprantu... Tiesą sakant, yra neabejotina infliacijos problema, bet tai jau prasidėjo 2020 metais, gal net 2019 metais“, – bandė meluoti vienas iš „ekspertų“.

 

Jis labai agresyviai priekaištavo Kedmi už jo žodžius apie maisto produktų brangimą Rusijos Federacijoje.

Yra žinoma, kad Kremlius kategoriškai draudžia propagandai nurodyti ryšį tarp „specialiosios karinės operacijos“ ir Rusijos Federacijos ekonominių problemų. Todėl, aišku, „ekspertas“ nerangiai bandė meluoti, kad prieš karą neva buvo problemų su infliacija, o dabar viskas pagerėjo.

Problema dėl prekių kainų kilimo Rusijos Federacijoje dabar tokia rimta, kad Kremlius žengė mirtiną žingsnį, padidindamas bazines palūkanų normas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(273)
(13)
(260)

Komentarai ()