[ŽT] Istorija kartojasi. Kuo „Putino mirtis“ panaši į Stalino išėjimą  (2)

Kai bus tikrai žinoma, kad jis mirė, bus surengtos pompastiškos laidotuvės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-06 [ŽT] Istorija kartojasi. Kuo „Putino mirtis“ panaši į Stalino išėjimą  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino mirtis greičiausiai įvyks pagal tą patį scenarijų, kaip ir Josifo Stalino.

Informacinio pasipriešinimo grupės karo-politikos ekspertas Aleksandras Kovalenko apie tai kalbėjo leidiniui „RBC-Ukraina“.

„Jei V. Putinas mirs dar būdamas valdžioje, iš pradžių atsiras informacinis vakuumas. Tada staiga visi sužinos, kad lyderis mirė, ir surengs jam pompastiškas laidotuves bei pasidalins valdžią. Tai bus būtent Stalino versija“, – aiškino A. Kovalenko.

Atkreipkime dėmesį, kad pagal oficialią versiją 1953 m. kovo 1 d. Stalinas buvo rastas paralyžiuotas savo namelyje po smegenų kraujavimo. Kitą dieną įvyko oficialus TSKP CK Prezidiumo biuro posėdis, kuriame dalyvavo nariai, anksčiau pašalinti iš šio organo.

 

Jau kovo 4 dienos rytą laikraščiuose pasirodė pranešimas apie Stalino ligą, tačiau tuo metu buvo parengti pasiūlymai dėl naujos aukščiausios SSRS vadovybės sudėties. Būtent apie Stalino mirtį kovo 5-osios rytą buvo pranešta per radiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(5)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: