„Nenoriu visko viešinti, bet pokyčiai labai dideli...“ Skelbiama, kas nutiko Maskvoje (Video)  (5)

„Rusijos Federacija keičiasi“, – paaiškino V. Solovėjus, kodėl niekas neskelbia apie V. Putino mirtį ir kas vyksta Kremliaus viduje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Profesorius Valerijus Solovėjus teigė, kad padėtis Rusijoje po V. Putino mirties kardinaliai pasikeitė, tačiau kol kas tai nelabai pastebima.

„Deja, tai nelabai pastebima. Bet aš žinau, kas vyksta Kremliaus viduje, kuriems dabar lėks galvos, ką jie nori pašalinti, kas turi užimti kokius postus. Aš tiesiog nenoriu skubėti dabar to viešinti“, – sakė ekspertas interviu Julijai Latyninai metu.

Kaip pažymėjo V. Solovėjus, Kremliaus žmonės yra įtraukti į aukščiau aprašytus procesus. Jie gyvena šia diena ir tiki, kad mirusiuosius turi laidoti mirusieji, o jiems reikia gyventi, išsigelbėti, išsaugoti savo turtą ir, galbūt, įsigyti naujo.

 

„Rusija labai greitai keičiasi, tai yra, jos politinė realybė. Kol kas tai nepastebima, bet netrukus ji taps matoma absoliučiai visiems“, – žadėjo analitikas.

Be to, V. Solovėjus atkreipė dėmesį į tai, kad naujoji Rusijos Federacijos vadovybė planuoja dėl visų pralaimėjimų ir klaidingų skaičiavimų per plataus masto karą kaltinti V. Putiną ir prisistatyti kaip Rusijos garbės ir orumo gynėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(30)
(-17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)

Susijusios žymos: