Slaptas gydymas ir sūnus. Šokiruojantys neskelbti faktai apie Putiną (Video)  ()

V. Putinas turi „slaptąjį“ jaunesnįjį sūnų, apie kurį anksčiau žiniasklaidoje nebuvo skleidžiama informacija. Tačiau jis taip pat sirgo vėžiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas nuo vėžio buvo gydomas 2020 metais Izraelyje. Prieš tai čia buvo gydomas jauniausias diktatoriaus sūnus, kuris taip pat kovojo su vėžiu.

Apie tai žurnalistui Dmitrijui Gordonui papasakojo rusų profesorius Valerijus Solovėjus.

Anot jo, Izraelyje nuo vėžio pirmą kartą buvo gydomas jauniausias V. Putino sūnus, o 2020 metais – ir pats diktatorius. Ministras pirmininkas B. Netanyahu tiesiogiai stebėjo šį procesą.

„2019-20 metų sandūroje jam buvo diagnozuotas sunkios formos vėžys. Sunki ir ilgalaikė remisija. Vasario 20 dieną jį operavo Izraelio gydytojai... Prižiūrėjo jo gydymą, užsiėmė tikslinė terapija... Kodėl būtent Izraelis? Faktas yra tas, kad prieš tai V. Putino sūnus, jauniausias jo sūnus, buvo išgydytas nuo vėžio Izraelyje. Ir tada jo gydymą tiesiogiai prižiūrėjo B. Netanyahu, kuris tuo metu buvo ir ministras pirmininkas, todėl V. Putinas juo pasitikėjo“, – sakė profesorius.

 

Jis taip pat pridūrė, kad V. Putinas turi tris vaikus nuo A. Kabajevos.

„Jis turi tris vaikus nuo Alinos Kabajevos, du iš jų yra berniukai, kiek aš žinau. Tai, kad yra trys vaikai, yra tikra. Ji yra jo žmona... gal ir susižadėjusi, bet nesusituokusi“, – pabrėžė Valerijus Solovėjus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(16)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: