„Kodėl Solovėjus nutekino Putino mirtį ir niekas jo neliečia?“ Įsiveržė FSB. Neįtikėtina, kas buvo paskui (Video)  ()

Istorikas Jurijus Felštinskis Valerijų Solovėjų pavadino mokslinės fantastikos rašytoju, kuris uždirba iš išgalvotų istorijų apie V. Putiną ir Kremlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Profesoriui Valerijui Solovėjui paskelbus apie V. Putino mirtį, daugelis domėjosi, kodėl šis žmogus gyvena Rusijoje, ramiai nutekina informaciją apie Kremlių, o niekas jo neliečia.  Atsakymą į šį klausimą pateikė istorikas, kilęs iš Rusijos Federacijos, Jurijus Felštinskis interviu su Natalija Vlaščenko metu.

Prisiminkite istoriją apie tai, kaip FSB atvažiavo jo ieškoti, konfiskavo kompiuterį ir taip toliau, o kitą dieną viskas buvo grąžinta. Ir aš jums pasakysiu, kodėl grąžino“, - sakė ekspertas.

Anot J. Felštinskio, V. Solovėjus galėjo pasakyti žmonėms iš FSB maždaug taip: „Vaikinai, jūs juokaujate? Aš esu mokslinės fantastikos rašytojas. Sėdžiu ir užsidirbu pinigų, bet yra kvailių, kurie skaito, spusteli ir centai man vis krenta ir krinta. Ar turite man priekaištų? Pagalvokite, kad aš rašau apie Mėnulį, apie Marsą, apie gyvenimą Marse. Kas žino, kas ten vyksta Marse. Gal yra ir prezidentas V. Putinas ten, kuris kaunasi su N. Patruševu.“

 

„Manau, kad būtent dėl ​​šios priežasties V. Solovėjus gyvena Rusijoje ir jam niekas netrukdo, – pažymėjo J. Felštinskis. – Jis sėdi kaip fantazuotojas ir kuria įvairias istorijas. Taip, jos gali įžeisti V. Putiną, kad jis ten vėl mirė, arba nukrito nuo laiptų. Bet žmonės jas skaito, kažkas jomis tiki, ir kuo daugiau paspaudimų, tuo daugiau pinigų.“

J. Felštinskis taip pat pripažino, kad visiškai neturi priekaištų V. Solovėjui, tačiau nustebo, kai informacinėje erdvėje rimtai aptarinėjami jo teiginiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(22)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: