[ŽT] Muskas galutinai pamišo. Cituoja visas pasaulis. Ką skelbia apie Zelenskį  (2)

E. Muskas, dažnai žaidžiantis kartu su Rusijos propaganda, dar kartą padarė prieštaringą pareiškimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Milijardierius Elonas Muskas viename iš savo socialinio tinklo X garso kambarių padarė naują provokuojantį pareiškimą, pabrėždamas, kad Ukrainos prezidentas V. Zelenskis virto „mėsininku, gyvenančiu trumpalaikėje realybėje“, praneša „Telegram“  kanalas „Ukraina 365".

Pasak E. Musko, V. Zelenskis gyvena savo tikrovėje, kuri neatitinka tikrųjų įvykių.

Verslininkas kukliai nutylėjo, kad šį karą pradėjo ne V. Zelenskis. E. Muskas taip pat nusprendė nekalbėti apie realybę, kurioje gyvena V. Putinas ir D. Medvedevas, su kuriuo jis kartais susirašinėja savo „Twitter“ tinkle. Tuo pat metu E. Muskas gyrė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiąjį vadą, sakydamas, kad Valerijus Zalužnas yra tas, kuris vertina savo žmonių gyvybes ir blaiviai žiūri į tai, kas vyksta fronte.

 

 „Manau, kad V. Zalužnas tikrai vertina savo žmonių gyvybes ir blaiviai žiūri į tai, kas iš tikrųjų vyksta“, – rašė amerikiečių verslininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(32)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)