„Tai katastrofa.“ Peskovas netyčia atskleidė, ko paniškai bijo Kremlius (Video)  ()

Ekspertas pasakė, kas taps Rusijos Federacijos prezidentu, jei „V. Putinas atsidurs šaldytuve“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos apžvalgininkas Abbasas Galliamovas pakomentavo D. Peskovo žodžius, kad į valdžią ateis kažkas panašaus į dabartinį diktatorių. 

„Tai nelaimė.“ Net jei V. Putino nebeliks, niekas iš esmės nepasikeis Rusijoje, sakė Abbasas Galliamovas. Rusijos politologas įsitikinęs, kad šaliai ilgą laiką vadovauja „kolektyvinis Putinas“, o tai reiškia, kad Rusijos Federacijos prezidento „veido“ pakeitimas nieko nereikš.

Jei prezidento rinkimus laimės ne V. Putinas, tai žmogus kita pavarde ir toliau įgyvendins tų jėgų, kurių rankose sutelkta valdžia Rusijoje, politiką. Abbaso Galliamovo interviu kanalui „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

„D. Peskovas bandė pasakyti, kad V. Putinas nėra tik žmogus, kad tai yra tam tikra ideologija, kad tai yra koordinačių sistema ir vertybių sistema. Nepriklausomai nuo fizinės esmės, tai ypač aktualu atsižvelgiant į visas šias kalbas apie tai, kaip tikrasis V. Putinas jau seniai „guli šaldytuve“. Čia jis bandė pasakyti, kad net jei manote, kad V. Putinas „yra šaldytuve“, tai santykinai kalbant, „kolektyvinis Putinas“ vis tiek bus valdžioje“, – aiškino Abbasas Galliamovas.

 

Taip reikėtų vertinti D. Peskovo žodžius. Kartu jis taip pat pažymėjo:

„Net jei į valdžią ateis kitas žmogus vardu Ivanovas, Petrovas, Sidorovas, tai vis tiek išliks tas pats putinizmas, koks buvo anksčiau. Tai ir norėjo pasakyti D. Peskovas. Tiesą sakant, jis tik išreiškė „savo norus ir visos V. Putino aplinkos, kuriai aišku, kad vado pasitraukimas yra katastrofa, kaip ir Hitlerio aplinkai Hitlerio pasitraukimas buvo katastrofa ir baigėsi Niurnbergo tribunolu. Todėl lieka jų aistringas troškimas, kad niekas nepasikeistų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(11)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: