[ŽT] „Paklausti galės net Zelenskis“. Putinas ruošiasi ypatingam renginiui  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas šiais metais surengs „tiesioginę liniją į žmones“ ir dalyvaus didelėje spaudos konferencijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau ir čia klausimai bus „filtruojami“.

Apie tai rašo Rusijos propagandinė žiniasklaida.

Apie „Tiesioginę liniją“ ir spaudos konferenciją paskelbė V. Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas. Anot jo, V. Putinas su spauda ir rusais kalbėsis gruodžio 14 d.

Anot jo, „net V. Zelenskis galės užduoti V. Putinui klausimą tiesioginiu ryšiu“. Jis įtikina, kad galėsite bet ko paklausti diktatoriaus per svetainę ar skambučių centrą iš bet kurios pasaulio vietos. Kartu jis nenurodė, kad klausimai bus kruopščiai filtruojami.

Taigi, visų pirma, Rusijos Federacijoje jau sukurta „kovinė grupė“, kuri atmes klausimus, kurie „sėja paniką ir nesusiję su realybe“. Tuo pačiu metu visos Rusijos liaudies fronto vykdomojo komiteto vadovas Michailas Kuznecovas sako, kad „kovinė grupė“ buvo sukurta kovoti su klastotėmis ir oponentų kišimusi.

 

Anot M. Kuznecovo, V. Putinas pats išsirinks klausimus, į kuriuos atsakys iš jam pateikto sąrašo.

Atkreipkite dėmesį, kad Rusijos diktatorius Putinas vėl sieks prezidento posto ir tai leis jam išlikti valdžioje bent iki 2030 m. Rusijos diktatoriaus patarėjai jau ruošiasi jo rinkimų kampanijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(12)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: