[Žinios trumpai] Garsus rusų bankininkas už Putiną siūlo vieną milijoną dolerių  ()

Jei paskaitinėsite komentarus po naujienomis apie Rusijos invaziją į Ukrainą, pamatysite daug klausimų apie tai, kodėl rusai nenužudo Putino. Dabar rusų bankininkas, verslininkas Aleksandras Konanichinas už Putiną pasiūlė 1 milijoną JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksandras Konanichinas, „Transparent Business“ vadovas, gyvena JAV ir jo pasiūlymas buvo skirtas pareigūnams, ne paprastiems Rusijos gyventojams. Angliškai parašytame pareiškime „Facebook“ Konanichinas teigia, kad tie, kurie vykdydami savo konstitucines pareigas sugebės sulaikyti Putiną kaip karo nusikaltėlį, gaus atlygį.

Konanichinas pabrėžia, kad Putinas nėra teisėtas Rusijos prezidentas, nes į valdžią pateko vykdydamas nelegalias operacijas ir žudydamas savo oponentus. „Kaip rusas ir Rusijos pilietis Rusijos denacifikaciją matau kaip savo moralinę pareigą“, teigia Konanichinas. Prie pranešimo prisegtas paveikslėlis su prierašu „Dead or Alive“ („Gyvas ar miręs“). Tačiau siūlyti pinigų už nužudymą negalima, todėl šių žodžių Konanichinas vengė, pabrėždamas, kad tai turi įvykti pagal konstitucijoje išvardintas pareigas ir Putinas turi būti sulaikytas kaip nusikaltėlis prieš Rusijos ir Tarptautinius įstatymus.

 

Konanichinas taip pat pakartojo, kad remia Ukrainą ir jos herojišką stovėseną prieš Putino prievartą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(45)
(0)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: