[Žinios trumpai] Į atsargą išėjęs FSB pulkininkas pakomentavo Putino ligą ir kas darosi su jo galva  (3)

Genadijus Gudkovas nemano, kad gandai apie Putino sirgimą mirtina liga yra teisingi. Putinui - 69 metai, todėl tikėtina, kad su amžiumi jis silpsta, bet Gudkovas nemano, kad Rusijos prezidentas serga vėžiu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-15 [Žinios trumpai] Į atsargą išėjęs FSB pulkininkas pakomentavo Putino ligą ir kas darosi su jo galva  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Genadijus Gudkovas yra į atsargą išėjęs FSB pulkininkas, buvęs Valstybės Dūmos narys. Jis pakomentavo vis kurstomus gandus, kad Putinas mirtinai serga.

„Manau, kad jei jo aplinka supranta, kad jis jau miršta, jam bus ruošiami dideli siurprizai. Bet aš nesu užtikrintas, kad jo liga yra mirtina. Tokio amžiaus žmonės serga skirtingai, pagal savo sėkmę. Bet tai neužkerta jiems kelio gyventi dešimtmečiais, bendrauti su šeima, giminėmis ir draugais“, kalbėjo Gudkovas.

Tai kas negerai Putinui? Gudkovas mano, kad jam tiesiog su galva negerai. „Man atrodo, kad jo galvos būklė prasčiausia. Pažiūrėkit, kaip jis kalba, galvoja, kokius perliukus mėto. Kas įkūrė Ukrainą? Leninas? Ko po to gali norėti iš tokio žmogaus“, iš Putino prieš pat invaziją pasakytų nesąmonių tyčiojosi Gudkovas.

 

„New Lines“ žurnalas gavo įrašą, kuriame Kremliui artimas oligarchas apibūdina Putiną kaip sergantį kraujo vėžiu. Tačiau tokių duomenų patvirtinti beveik neįmanoma.

(34)
(2)
(32)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: