Paaiškėjo kas negerai su V. Putino naujametiniu sveikinimu: dar viena apgaulė (Video)  ()

Rusijos žurnalistai atkreipė dėmesį, kad šalia Rusijos prezidento stovi moteris, žinoma kaip „žvejė“, „ledų pardavėja“ ir net „valstybinės įmonės direktorė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas karinės uniformos žmonių fone įrašė kreipimąsi 2023 metams. Tačiau Rusijos žiniasklaida pastebėjo, kad oficialiuose valdžios renginiuose „kariškiai“ ne kartą pasirodė skirtingais vaidmenimis.

Atskirai žurnalistai paminėjo moterį šviesiais plaukais, stovinčią už Vladimiro Putino. Anksčiau ji buvo matoma karinio personalo apdovanojimų ceremonijoje „Rossiya“ kanalo eteryje, kur ji buvo pristatyta kaip medicinos tarnybos kapitonė Fedorenko Anna Sergejevna.

Tuo pačiu metu, 2016 m., moteris pasirodė reportaže apie Vladimiro Putino ir Dmitrijaus Medvedevo susitikimą su žvejais Ilmeno ežere Novgorodo srityje. Nuotraukose „tarnautoja“ buvo apsirengusi specialia žvejo uniforma.

 

2017 metų sausį herojė dalyvavo Kalėdų pamaldose Novgorodo vienuolyne. Vėliau internete pasirodė nuotraukos, kuriose Vladimiras Putinas perka iš jos ledus Tarptautiniame aviacijos ir kosmoso salone. NTV kanalo eteryje moteris teigė, kad jos vardas yra Jekaterina Safonova.

 

Renginyje, skirtame povandeninio laivo „Veliky Novgorod“ paleidimo garbei, ji jau buvo pristatyta kaip Larisa Serguchina. Žiniasklaida pranešė, kad Serguchina yra Novgorodo įmonės „Evrochimservis“ generalinė direktorė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(7)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: