N-18! „Transformacija baigta 57 %.“ Pasaulį šokiruoja „Juodasis ateivis“ (Foto, Video)  ()

Vyras ir toliau siekia savo tikslo – pasidarė naujų baisių randų ant veido ir tapo dar panašesnis į ateivį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau kelerius metus internete aktyviai diskutuojama apie „juodąjį ateivį“ – prancūzą Anthony Loffredo, patyrusį daugybę ekstremalių operacijų ir tatuiruotėmis išsimarginusį kone visą kūną. Ekstremalas tuo nesustoja, jis toliau „puošia“ savo veidą naujais randais ir didžiuojasi, kad amputavo kelis rankos pirštus, kad atrodytų dar labiau kaip ateivis.

Prancūzas, nusprendęs tapti „monstru“, aktyviai naudojasi socialiniais tinklais. Jis giriasi savo neįprasta išvaizda ir parodo, kaip keičiasi jo kūnas. Per pastaruosius kelerius metus „ateivis“ pastebimai pagerino fizinę formą. Jis „prisipumpavo“ sau didžiulius bicepsus, sukaupė įspūdingą raumenų masę.

Loffredo dabar teigia, kad jo transformacijos procesas baigtas tik 57 %. Vyras planuoja ir toliau keisti savo kūną, tačiau ką su išvaizda darys toliau – galima tik spėlioti.

 

 

„Juodasis ateivis“ jau pašalino viršutinę lūpą, ausis ir nosį. Be to, jis pasidarė gyvatės liežuvį, perpjaudamas jį į dvi dalis. Prancūzas taip pat mėgsta darytis randus: neseniai ant jo skruosto pasirodė baisus „žaibas“, kuris tarsi negyja ir nuolat atrodo uždegęs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(28)
(-26)

Komentarai ()