N-18! Košmaras sostinėje. Nušaunamas kandidatas į prezidentus (Video)  ()

Kandidatas į prezidentus Fernando Villavicencio nužudytas trečiadienį iškart po savo kampanijos renginio. Jis buvo didelis organizuotos nusikalstamumo ir korupcijos kritikas. Nužudymas buvo išties žiaurus - žmonės suskaičiavo net 30 šūvių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kandidatas į Ekvadoro prezidentus Fernando Villavicencio buvo nušautas vos įlipęs į automobilį. Kadangi jis vyko iš savo prezidentinės kampanijos renginio į šiaurę nuo Kito miesto, Ekvadoro sostinės, aplink buvo daugybė žmonių, praneša „Reuters“.

Prezidentas Guillermo Lasso teigia, kad policija nusikaltimo vietoje aptiko ir granatą. Susišaudymo metu buvo sužeistas ir įtariamasis, kuris vėliau mirė ligoninėje. Buvo sužeisti dar devyni žmonės. Lasso teigia, kad neabejoja, jog taip buvo bandoma pakenkti ir rinkimų procesui.

Išpuolio įrašas publikuotas internete, gali šokiruoti:

 

Prezidentas Lasso Ekvadore paskelbė trijų dienų gedulą, tačiau reikės imtis rimtesnių priemonių, kad rinkimai rugpjūčio 20-ąją būtų saugūs. 

Tikėtina, kad Fernando Villavicencio buvo nužudytas dėl to, kad griežtai pasisakė prieš narkotikų gaujas. Augantis nusikalstamumas ir dažnėjantys žiaurūs išpuoliai Ekvadore siejami būtent su narkotikų gaujomis, su kuriomis korumpuota šalies teisėsauga negali arba nenori susitvarkyti.

(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()