N-18! Košmaras 8000 žiūrovų akivaizdoje. JAV ledo ritulininkui per rungtynes perpjauta gerklė (Video)  (6)

Nelaimė įvyko maždaug 8000 gerbėjų akivaizdoje. Trauma buvo tokia baisi, kad rungtynės nutraukos, o sirgaliai tiesiog verkė nuo to, ką pamatė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK per ledo ritulio rungtynes Šefilde ​​tarp „Nottingham Panthers“ ir „Sheffield Steelers“ įvyko tragedija. Vienas ledo ritulininkų netyčia perpjovė gerklę kitam čiuožėjui. Pastarasis mirė nuo kraujo netekimo. Apie tai rašo „The Daily Mail“.

Žuvo 29 metų amerikiečių ledo ritulio žvaigždė Adamas Johnsonas. Jam buvo 29 metai.

Nelaimė įvyko per rungtynes ​​Šefildo „Utilita“ arenoje, maždaug 8000 gerbėjų akivaizdoje. Johnsono trauma buvo tokia baisi, kad rungtynės nutraukos, o sirgaliai tiesiog verkė nuo to, ką pamatė.

Vaizdo įraše užfiksuoti baisūs kadrai. Po smūgio sportininkas nukrito, o tada bandė keltis ir vėl nukrito ant ledo. Tada prie jo pribėgo komandos draugai ir skubiai išvežė iš aikštės – tuo metu jų draugas ir kolega smargiai kraujavo. Į įvykio vietą buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai, kuriems Adamo Johnsono gyvybės išgelbėti nepavyko.

 

„Adomas buvo ne tik puikus ledo ritulio žaidėjas, bet ir puikus komandos draugas bei neįtikėtinas žmogus, kurio laukia visas gyvenimas“, – komentavo tragišką įvykį „Nottingham Panthers“ klubas, kuriame žaidė velionis.

 

Adamas Johnsonas du sezonus (2018-2020) žaidė NHL klube „Pittsburgh Penguins“.

DĖMESIO! Video skirtas tik stiprių nervų žmonėms. Video matoma daug kraujo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(13)
(-12)

Komentarai (6)