[Žinios trumpai] Artėja kosminė invazija? JAV generolas sudrebino žiniasklaidą: virš JAV numušti objektai gali būti nežemiškos kilmės  (3)

Amerikiečių generolas Glenas Davidas VanHerckas, komentuodamas pastarojo meto įvykius, kai JAV kariškiai „nutupdė" neaiškius objektus, neatmetė galimybės, jog tai gali būti ateivių intrigos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-21 [Žinios trumpai] Artėja kosminė invazija? JAV generolas sudrebino žiniasklaidą: virš JAV numušti objektai gali būti nežemiškos kilmės  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galima NSO invazija: anot „Reuters", objektai gali būti nežemiškos kilmės. Verta paminėti, kad JAV oro pajėgos nuo vasario pradžios jau numušė 4 neatpažintus danguje skraidančius objektus ir iš pradžių juos supainiojo su šnipų oro balionais iš Kinijos.

„Suteiksiu žvalgybai ir kontržvalgybai galimybę tai išsiaiškinti. Kol kas tokios galimybės neatmetame - yra galimybė, kad jie gali būti nežemiškos kilmės", – pabrėžė generolas, atsakydamas į korespondentų klausimą apie numuštų oro objektų nežemišką kilmę.

G. D. Hercko teigimu, JAV kariškiai negalėjo iš karto nustatyti, kaip minėti skraidantys objektai laikėsi ore ir iš kur jie atkeliavo.

„Mes juos vadiname tik objektais, o ne balionais", – pridūrė jis.

 

Savo ruožtu leidinys „Amerikos balsas" rašo, kad virš JAV ir Kanados numušti NSO visai nepriminė Kinijos žvalgybinių balionų. Tačiau šiuo metu nėra nei vieno įrodymo, kad kuris nors iš minėtų įrenginių, kuriuos numušė amerikiečiai, tikrai yra nežemiško pobūdžio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(30)
(28)
(2)

Komentarai (3)