Kinijos ir Rusijos pasienyje: pasirodė keisti šviečiantys rutuliai - palaipsniui jų daugėja (Video)  (7)

Virš Kinijos regiono, besiribojančio su Rusijos Federacija, žmonės matė neatpažintus skraidančius objektus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-15 Kinijos ir Rusijos pasienyje: pasirodė keisti šviečiantys rutuliai - palaipsniui jų daugėja (Video)  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijoje žmonės matė dešimtis NSO ir juos nufilmavo. Virš Heilongdziango provincijos, besiribojančios su Rusija, praskriejo keisti šviečiantys objektai, praneša „Telegram“ kanale „Ukrainos 365“:

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5894 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Vaizdo įrašas iš pradžių pasirodė Kinijos socialiniuose tinkluose. Pekinas kol kas nekomentavo šio reginio, bet teigiama, kad „regione nevyko jokios pratybos, todėl nerimauti neverta“.

Vaizdo įraše, kurį nufilmavo Kinijos gyventojai, matyti daugiau nei 10 skrendančių objektų, kurie kažkaip keistai pradeda daugintis. Įdomu tai, kad šalia jų pasirodo kažkas panašaus į dūmus.

 

Kas tai? Labai gali būti, kad į Žemę sugrįžtančios kosminės šiukšlės - seni palydovai, raketų dalys. Jos krenta į atmosferą, dega ir byra į gabalus. Kosminių tyrimų pradžioje mokslininkai dėl to nesijaudino, todėl daug senų palydovų yra visiškai nestebimi ir jų grįžimas į Žemę yra neprognozuojamas. Tiesa, gerai tai, kad jie dažniausiai sudega nepasiekę paviršiaus.

(56)
(6)
(50)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: